Share |

GRACE'N'GLAMOUR v Novoměstské radnici

Land Kay

Nové kousky z úchvatných kolekcí českých designérů a šperkařů nakoupíte ve čtvrtek 14. května od 14,00 do 20,00 na módní události Grace'n'Glamour, která se koná již po sedmé. Letos nově v Novoměstské radnici. V jejích nádherných historických sálech se setkáte tváří v tvář s velmi známými i začínajícími českými módními designéry a jejich aktuální tvorbou.
 
Na místě si můžete vyzkoušet, nechat poradit, nakoupit nebo se jen pokochat krásou a originalitou jejich umění. Dialogy o módě, při kterých si s vystavujícími bude povídat patron akce, herec a moderátor Jan Čenský, vás s osobnostmi a tvorbou těchto zajímavých a talentovaných umělců seznámí ještě blíže.
 
Mezi více než dvaceti vystavujícími se setkáte s Kateřinou Geislerovou, Markétou Kopeckou, Janou Minaříkovou, Eliškou Tomkovou nebo šperkaři Věrou Novákovou a Michalem Kadaníkem. Poprvé se představí značka DesignLabut, založená Martinem Labutěm, který bude prezentovat autorský užitkový design v podobě sofistikovaného štendru pro návrháře, vytvořeného speciálně pro Grace'n'Glamour.
 
móda:
Natáshe * Markéta Kopecká * Jana Minaříková * Jaroslava Procházková * Dita Bednářová * Kateřina Geislerová * La Femme Mimi * Elisha * Jaroslava Sedláčková * Yoka Sola * Chercher * Iveta Pecuchová * Land Kay * Ditafil

šperk:
Michal Kadaník * Věra Nováková * Alena Heinrichová / Jewelry by Adrianet * Lucie Řezbová / Mju. * Kateřina Sochorová * Honza Horníček * Adéla Kodoňová doplňky Alena Bělíková/ LA MODE DE BOHEME * Michaela Olehlová / MiOL* Optik Žilka

design:
LabutDesign

Bližší info na GRACE'N'GLAMOUR.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.