Share |

Glass Curve Elite ochrání nové Samsungy

Společnost InvisibleShield představila sklo Glass Curve Elite pro nové telefony Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+
 
Inovativní celoobrazovkové nalepovací sklo přináší zvýšenou citlivost na dotyk, absorpci otřesů a ochranu proti nárazům
 
Společnost InvisibleShield®, značka společnosti ZAGG Inc. (NASDAQ:ZAGG) a přední světový inovátor v oblasti ochrany obrazovky, dnes představila Glass Curve Elite pro telefony Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+. Díky vrstvě absorbující otřesy nově vyvinuté naší společností je Glass Curve Elite nejsilnější zakřivenou skleněnou ochranou obrazovky od společnosti InvisibleShield a poskytuje zákazníkům ochranu proti nárazům a poškrábání telefonů všech tvarů.
 
Fotografie související s tímto produktem je k dispozici na adrese zde a produktové video je k dispozici na adrese https://youtu.be/drf9xpNjBw0.
 
Sklo Glass Curve Elite, které nabízí speciální design pro ochranu detailů zakřivených obrazovek, představuje celoplošné nalepovací řešení s vysokou citlivostí na dotyk schopné reagovat na každé poklepání a potažení.  Ochrana pomocí skla přilepeného od okraje k okraji zajišťuje nižší pravděpodobnost, že se vzduch dostane mezi obrazovku a její ochranu, a zajišťuje tak lepší uživatelský zážitek na dotykovém displeji. Pečlivě zakřivené hrany umožňují přesné usazení skla i při používání pouzdra, přičemž absorpční vrstva poskytuje vynikající ochranu proti nárazům.
 
„Glass Curve Elite zcela mění očekávání v případě zakřivených obrazovek,“ uvedl Kevin Fay, senior manager – international product management ve společnosti ZAGG. „Celoplošné nalepovací sklo Glass Curve Elite nabízí jistotu, že telefon je chráněn, aniž by se snížily dotykové vlastnosti obrazovky.“
 
Glass Curve Elite od společnosti InvisibleShield zajišťuje, že povrch je dlouhodobě odolný proti šmouhám, zabraňuje hromadění otisků prstů a uchovává obrazovky bez nečistot. Složení tohoto prémiového tvrzeného skla nabízí 100% jasnost obrazu, takže si uživatel ani neuvědomí, že má na svém telefonu ochranu, dokud ji nebude potřebovat. Patentovaná ouška EZ Apply® zajišťují bezproblémovou aplikaci bez bublin.
 
S více než 165 miliony produktů prodaných po celém světě je InvisibleShield nejlépe prodávaným průmyslovým standardem pro ochranu obrazovky a nejdůvěryhodnější značkou ve svém oboru.
 
Dostupnost:
InvisibleShield Glass Curve Elite pro Samsung S9 a S9+ je nyní k dispozici na webu ZAGG.com a u dalších předních maloobchodních prodejců za 44,99 €.
 
Jako vždy společnost InvisibleShield poskytuje na své produkty pro ochranu obrazovky špičkovou doživotní záruku a ochranu Glass Curve Elite vymění za novou, pokud kdykoliv během její životnosti dojde k jejímu opotřebení nebo poškození. Další informace naleznete na adrese ZAGG.com.
 
1Zdroj: Služba společnosti NPD Group, Inc., pro sledování maloobchodního trhu v USA, Ochrana displejů mobilních telefonů, podle tržeb v dolarech a prodaných jednotek, leden 2014 až červenec 2017
 
O společnosti InvisibleShield

Značka InvisibleShield představuje světového lídra v ochraně displejů, který vytváří oborový standard a zároveň nové kategorie. Po celém světě již prodala přes 165 milionů svých produktů. Její vizí je umožnit spotřebitelům bez obav se těšit ze svých zařízení. Řešení InvisibleShield poskytují prémiovou doživotní ochranu proti poškrábání, puklinám a rozbití displeje, vyhovující nárokům armády. Značka InvisibleShield sídlí v Utahu a má pobočky v USA, Irsku a Číně. Produkty InvisibleShield jsou dostupné po celém světě a zákazníci je najdou u předních prodejců. Navštivte stránky ZAGG.com a sledujte nás na FacebookuTwitteru a Instagramu.
Značka společnosti ZAGG Inc (NASDAQ: ZAGG).
 
O společnosti ZAGG Inc.
ZAGG Inc. (NASDAQ: ZAGG) ZAGG je globální lídr na trhu s příslušenstvím a technologiemi usnadňujícími každodenní používání mobilních zařízení. Společnost nabízí oceňované portfolio produktů, do kterého spadají řešení na ochranu displeje, napájení, mobilní klávesnice, sociální technologie a osobní audiopříslušenství prodávané pod značkami InvisibleShield®, mophie®, ZAGG® a IFROGZ®.je světovým lídrem v oblasti příslušenství a technologií, které umožňují mobilní životní styl. Společnost má oceněné portfolio produktů, které zahrnují ochranu obrazovky, řešení správy napájení, mobilní klávesnice, sociální technologie a technologie pro osobní ozvučení prodávané pod značkami InvisibleShield®, mophie®, ZAGG® a IFROGZ®. Společnost ZAGG Inc má pobočky ve Spojených státech, v Irsku a v Číně. Další informace naleznete na webových stránkách společnosti na adrese www.zagg.com a www.mophie.com.
 
# # #
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.