Share |

Get Ready, Twist Your Body - tančírna v divadle Ponec

pozvánka na akci

Živá hudba The Fireballs band – Studio Zig Zag – Elvisové vstup zdarma – Come on bejby twist your body!

Divadlo Ponec uvede 15. března od 20:00 hod. další z cyklu tančíren, které divadlo Ponec pořádá každý třetí čtvrtek v měsíci. Tentokrát se bude tančit na rytmy Rock and Rollu. Večer je určen pro všechny, kteří mají rádi období 50. a 60. let v hudbě i tanci.
Rock and Roll dominoval šedesátým letům a jeho nejslavnějším představitelem a idolem mladší generace se stal Elvis Presley. Počátky tohoto stylu sahají již do let padesátých, kdy hudebníci začali objevovat muziku černošské Rhythm & Blues. V Ponci vám skupina Zig Zag pod vedením Zdeňka Pileckého a za doprovodu bandu The Fireballs ukáže, co se na R’n’R tančilo. Sami si pak budete moci vyzkoušet řadu tanců od Jitterbugu až po všem známý Twist. Elvisové mají vstup zdarma. V dubnu vás čeká dále tančírna indonéská a v květnu africká.

Vstupenky v předprodeji vždy od 15. dne předcházejícího měsíce. Předprodejní cena na pokladně divadla Ponec je 160 kč a 90 kč (sleva). Cena v den konání představení je 190 kč / 120 kč. Vstupenky lze zakoupit dále v předprodejní síti Ticketpro a Ticketstream.

Více na www.divadloponec.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.