Share |

Galaktické beaty v LMB: Vadim opět v Praze, tentokrát s Android Asteroid

Android Asteroid je projekt dvou členů uskupení The Navigators: Bubeník Tomáš Konůpka a vokalista Jan Pospíšil si odskočili od původní soulové sestavy a zajeli si do studia, a to rovnou do studia číslo 1: londýnského Abbey Road, kde nahrávala ta nejzvučnější jména, co vás jen můžou napadnout. 
Do věhlasného studia se dostali díky crowfundingové doméně hithit.com, kde se jim v rekordním čase podařilo nastřádat potřebné prostředky na jejich Misi Abbey Road. Jejich zábavný intergalaktický taneček s nejrozličnějšími nástroji a elektronickými soundy nezůstal dlouho bez povšimnutí a hned po nahrávání v Abbey Road mířil projekt Android Asteroid do dalšího londýnského studia, tentokrát Red Bull Studios.
Jako bonus si mohli vybrat, koho by rádi jako hostujícího umělce: vybrali si DJ Vadima a Yarah Bravo, protože - jak uvedli - pro ně byl jejich společný projekt Oneself jednou ze zásadních hudebních inspirací. Legenda instrumentálního hiphopu spolu s charismatickou rapperkou Yarah doprovodí Android Asteroid na jejich koncertě v Lucerně Music Baru, ve středu 18. prosince. 
 
ANDROID ASTEROID FEAT. DJ VADIM & YARAH BRAVO
Lucerna Music Bar, středa 18. prosince 2013, 20.00
Více info a vstupenky zde.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.