Share |

Fusion party přivítá speciáního hosta, je jím Stathis Lazarides

foto: pořadatel akce

V pátek 17.3.2017 se chystá FUSION od partičky Underground Republic. Třetí březnový víkend rozezní club stage v útrobách prostoru pražského clubu Chapeau Rouge. Hutná basová linka a pomalý valivý beat.

Na další díl si UR pozvali headlinera jménem STATHIS LAZARIDES (Memoria Recordings, Moscow Records/ UK).
Stathis se na scéně pohybuje již přes 20 let. Začínal nejprve na řeckých ostrovech, kde získal impuls k prvnímu přesunu…do Londýna. Tam vystudoval úspěšně zvukové inženýrství a začíná se svým labelem Funktastique a získává velmi pozitivní feedbacky a ohlasy od DJ’s jako Sasha, James Zabiela, Seb Fontaine, Steve Lawler, John Digweed a rozhlasových stanic, včetně BBC Radio 1 a Kiss FM. Přibližně ve stejné době získává rezidenturu ve světově známém clubu Cavo Paradiso na ostrově Mykonos a dále se objevuje pravidelně v londýnských clubech jako je Ministry of sound, Turnmills, Egg a Soulsonic.

Jeho styl nelze popsat v pár slovech! Jak píše ve svém biu: Deep evolution? Funky sentiments? Dirty intentions? Atmospheric,non pretentious, quality underground music? Or a reflection to his emotions?
Jeho zvuk tvoří samozřejmě house a techno, které je obklopeno řadou dalších prvků, které musíte pocítit na vlastní kůži! A proto doražte posoudit s námi. 

Special guest:
STATHIS LAZARIDES (Memoria Recordings, Moscow Records/ UK)
/rozhovor s umělcem/

Support djs:
Ezwell (Underground Republic/ Fusion)
Jag Kiranmay (Underground Republic/ Fusion/ Seva rec)
Peter Costa (Underground Republic/ Fusion)
Rob Smile (Underground Republic/ Fusion)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.