Share |

FreestyleZOO Waketrip 2015

Kdy: 11. - 14. 6. 2015
Kde: Německo
Pro zájemce o sport, cestování a nové zážitky tu je zajímavá akce. Organizátoři vás na ni zvou takto:
 
Baví tě jízda na wakeboardu? Chceš navštívit 3 wakeboardové lokace v Německu? Grilovat, poznávat nové lidi a pořádně pařit, nebo se jenom tak vyvalit u vleku a odpočívat? Letos si pro Vás parta FreestyleZOO na léto připravila mimo wakeboardových kempů, také wake trip na kterém si tohle všechno můžeš dopřát.
Ve čtvrtek 11. 6. vyrazíme busem, který budeme mít jen pro sebe, z Prahy směr Deutschland. Postupně navštívíme 3 wakeboardové rezorty:  wakelake.eu, turncable.de (zde strávíme dva dny) a nakonec wildwakeski.de. Ubytováni budeme v chatkách nebo ve stanech, podle místa pobytu. K dispozici budeme mít longboardy od longboardshop.cz, párty stan od mystic.inshop.cz, energy drinky od monsterenergy.cz, wakeboardy na otestování od swis-shop.cz a lusti.cz, indoboard, cvičného kite draka, slackline a celý to budeme točit na magicamy od kamerynasport.cz, na nudu ti čas nezbude! Z jednoho rezortu do druhého se budeme přesouvat vždy ráno. Cena Waketripu je 2222Kč, zahrnuje dopravu, fotky a videa, zapůjčení všech výše jmenovaných parádiček a ještě pár příjemných drobností, jako třeba uhlí do grilu. Permice budeme kupovat hromadně u každého vleku, abychom ušetřili na jízdném. Každý se může rozhodnout, jestli bude chtít jezdit nebo se třeba jen opalovat. No prostě se připravte na 4 dny plný nových, parádních zážitků. Do busu se vejde 30 lidí, takže to bude velký. Do Prahy se budeme vracet v neděli 14. 6. pozdě v noci.
Přihlásit na Waketrip se můžeš na stránkách www.waketrip.cz, přihláška je platná až po zaplacení zálohy. Kapacita je omezena na 25 lidí.
V případě dotazů nás můžeš kontaktovat na e-mailu waketrip@fszoo.net nebo na telefonním čísle +420 608 072 647 (Honza)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.