Share |

Freak show: očumujte šílence na HELL Party

foto Hell

 

Když se řekne freak show, je to jako vyslovit Pulp Fiction – nikdo neví, jak přeložit název, ale všichni vědí, že to bude hustý.

Lidé se nechávali bavit lecčím: hradním šaškem, fakíry, gladiátorskými zápasy, veřejným mučením, popravami… Freak show obvykle obsahuje prvky ze všech výše zmíněných oblastí a ukájí tak naši potřebu zírat na věci od kterých, ehm, slušní lidé zrak odvrací.

Freak show frčely především v Americe na přelomu 19. a 20. století. Znetvořené zrůdičky, trpaslíci, sloní muži, tlusté dámy a k tomu potetovaná a propíchaná individua. Postupně se freak show od pouhého vystavování lidí posunuly k demonstraci zvláštních dovedností jako polykání ohně, mečů a jiných fakírovin. A to už jsme jen krůček od toho, kdy se z freak show vydělila samostatná kapitola - body modification show. Tady ke slovu přichází hrátky s tělem. A ne hrátky pro děcka. Ostré dráty pronikají masem, jehly probodávají kůži, lidé se věší za kůži na ocelové háky… Tělesné rituály související s bolestivými formami zásahů do těla daly těmto vystoupením zvláštní osobní a animální náboj. Tady nejde přehrávat, všechno je doopravdy, neopakovatelné a jedinečné. 

A tohle všechno máte skoro za barákem! V klubu Abaton proběhne v sobotu 16. dubna 2011 večírek nejen pro příznivce S/M a tělesných modifikací nazvaný HELL Party. Neúspěšně testováno na normálních lidech, píšou na webu téhle body modification show. Protože bolest má mnoho rovin, je i HELL Party symbolicky rozdělena do několika pater. Hlavní stage patří tělesným modifikacím, kde krvavý kabaret studia HELL.cz předvádí se svými těly neuvěřitelné věci. Čeká vás zavěšování lidí za kůži na háky, pravá krev, nefejkovaná bolest a dekadentní aranže. O patro níž najdete Fetish stage, kde bolest nabývá vzrušujících rozměrů. Sexy sestřičky v latexu, svázané čubičky a jiné neposlušné holky. A protože bez muziky nemá žádný večírek pořádné grády, nechybí Music stage s hardcorovou hudební smrští.

HELL Party prostě není koncipována jako elitní párty pro potetované a propíchané, ale tak, jako staré dobré freak show - abyste všichni zírali!

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.