Share |

Flashback: skate čarodějnice v Klecanech

foto Kac

Ve spolupráci se serverem skaterock.cz vám přinášíme reportáž z akce Čáry Klecany.

Koncem minulého týdne vše nasvědčovalo tomu, že se Čáry v Klecanech konat nebudou. Předpověď na víkend nevypadala vůbec slibně, ale v sobotu dopoledne se zdálo, že se nevyplní. Jenže kolem čtvrté hodiny bylo rozhodnuto a začal vydatný déšť. Ten naštěstí trval jen dvě hodiny a čáry se mohly rozjet na plné obrátky.

Celá akce měl být spíše takový malý happening spojený se skateboardingem a tradičním pálením čarodějnic. Vše bylo perfektně připraveno. Kdyby nezačalo pršet, protože vydatný déšť vypadal na dlouho a většina přítomných lidí už začala popíjet z vlastních zásob. Díky tomu většina lidí nedávala ježdění v minirampě velkou šanci. Nakonec se mraky přeci jen protrhaly, déšť ustal, mini se vytřela a začalo se jezdit.

Účast jezdců byla slušná a všem patří velké dík, že jste dorazili. Vše jsme nechali jen jako volné ježdění bez vyhlášení závodu. Přišlo nám to v tu chvíli nejlepší řešení dané situace. Prostě si to jen užít s lidmi, se kterými si normálně nezajezdíte a nemusíte přitom myslet na výsledek a případný postup. Ještě jednou díky za pochopení.

Během ježdění se zapálila připravená fatra i s čarodějnicí, kapely začaly hrát, pivo se točilo a karnevalový rej vypuknul na plné obrátky. A takto to bylo až do ranních hodin. Prostě čáry, jak mají být. Ještě jednou díky všem zúčastněným jezdcům, všem z Klecan, co se podíleli na přípravě místa, Swis partě, DC partě, Juniorovi a náhodně příchozím. Bylo to super.

Další fotky + video najdete tady!

text: Kac / skaterock.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.