Share |

Flash The Readies vydávají instrumentální Chaos

foto: Flash the Readies

Čtvrtá deska z dílny Olomouckých Flash the Readies nese název Kayos. Album obsahuje pět instrumentálních skladeb a jednu živou bonusovou nahrávku, která byla pořízena během doprovodu němého filmu Manxman Alfreda Hitchcocka. Cestou z blaženého ticha k emotivním erupcím vzniká soundtrack k neexistujícímu post apokalyptickému filmu. /BANDCAMP/
 
Deska vychází na vinylu a digitálně pod Belgickým labelem DUNK!records a také na CD u asijského labelu Weary Bird.

Kayos doprovází videoklip na skladbu “Obodin”. Grafiku desky mají na svědomí Robert Dawidek s Tomášem Petříkem, který je také podepsán pod videoklipem. Album se natáčelo ve studiu Animan u Tomáše Neuwertha a taktéž v Jeseníkách ve studiu Ludvikow, kde bylo také smícháno a zmasterováno.

Křest proběhne 1.12. 2016 v pražském Café V lese a 9.12. 2016 v Olomouckém klubu GARCH. Na pražském křtu se jako host představí táborská kapela Veena, která v letošním roce přerušila sedmi letou pauzu a vydala vynikající album “Help it to die”.
 
V příštím roce Flash the Readies plánují koncerty nejen po Evropě, včetně post rockového DUNK!festivalu, ale i Asii. Kayos oficiálně vyšel 2. listopadu 2016.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.