Share |

Filmový zážitek na nádvoří Velkopopovického pivovaru

foto: pořadatel akce

Letošní letní filmová sezona ve Velkopopovickém pivovaru se nachází ve své polovině.  V kouzelné venkovské atmosféře letního kina budou návštěvníci moci shlédnout ještě další dva filmy, a to ve čtvrtek 10. a 24. srpna. Před začátkem promítání, které startuje ve 21:30, mohou diváci na prohlídku pivovaru a v ceně vstupenky je také poctivý doušek velkopopovického Kozla na uvítanou. 
 
„Stříbrné plátno“ na nádvoří Pivovaru Velké Popovice ještě nabídne:
10. 8. Miluj souseda svého
Vincent (Bill Murray) je stárnoucí válečný veterán, jak se patří – mrzutý a nepříjemný na všechny lidi. Když se do vedlejšího domu nastěhují noví sousedé, jeho poklidný život se obrátí vzhůru nohama a on má najednou každý den na krku 12letého kluka. Ačkoliv je Vincent cynik, který sází, miluje whisky a dost často navštěvuje striptýzové kluby, nakonec se z něj stane ten nejlepší přítel pro chlapce, který se právě vyrovnává s rozvodem svých rodičů, novou školou a novým životem. (Forum Film CZ)
24. 8. Focus
Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie). Když se příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

Pořadatelé doporučují rezervovat lístky předem na telefonním čísle +420 323 683 425 nebo mailem exkurze@kozel.cz. Vstupné je 100 korun na osobu. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.