Share |

Filmbreak no.4

Centrum současného umění DOX, nezávislá Underground-production a grafické studio The Fake True představují nový besední cyklus z oblasti filmu - FilmBreak.
Záměrem cyklu je umožnit potencionálním tvůrcům a filmovým nadšencům osobní setkání s profesionály a poskytnout příležitost dozvědět se o filmařských profesích víc, než prozrazují média – a to jak po technické, tak praktické stránce.Besedy budou zaměřené na tvorbu významných hostů z filmového prostředí,jejich zkušenosti a cesty k úspěchu. Každý pořad bude zakončen tematickou
projekcí.
Pravidelné besedy se budou konat každý druhý čtvrtek v měsíci počínaje zářím 2011 od 18:00 v Centru současného umění DOX. Autorkou a koordinátorkou projektu je Lucie Jánová.
FilmBreak byl založen v březnu 2011. Má za sebou již čtyři besedy, které se konaly v kulturním prostoru Underground v Karlíně. Hosty uplynulých besed byli reklamní režisér Jakub Kohák, scénáristka Olga Dabrowská, producent Čestmír Kopecký, režisér Jan
Svěrák, režisér Fero Fenič nebo producent Pavel Strnad ze společnosti Negativ. Od září 2011 se FilmBreak změnil v pravidelný cyklus a přesunul se do pražských Holešovic, kde se návštěvníci mohou těšit například na dokumentaristku Helenu Třeštíkovou, režiséra Juraje Herze nebo na kameramana Jaroslava Brabce.
Vstupné: 60Kč / 40Kč studenti uměleckých oborů
Rezervace místa:http://tereza@dox.cz
více na http://www.dox.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.