Share |

Festival vína do Tábora přiveze měsíc dobrot i kultury

foto: David Peltán

 Jubilejní 10. ročník Táborského festivalu vína a gastronomie se blíží. Odstartuje ho 16. února představení Dlouhý, Široký a Krátkozraký v podání Divadla Járy Cimrmana. Každý den pak budou následovat degustace vína, lahodných pokrmů i kultury, a to na rozličných místech Starého i Nového města Tábora.
/Vstupenky/
 
Tradiční zahájení velkým koštem vín v Hotelu Palcát se letos uskuteční v sobotu 24. února od 13 hodin a návštěvníci ochutnají to nejlepší z oblasti Znojemska. Už před tím však mohou návštěvníci ochutnat skvělé pokrmy z Hotelu Nautilus,  vína v Coffee&Tee a kávu v kavárně Obývák.  
 
"Vstupenky na pestrý program desátého ročníku festivalu vína, který se koná denně od 20. února do konce března, se tradičně prodávají skrz webové stránky www.festival-vina.cz. Na zahajovací a zakončovací velké košty v sále Hotelu Palcát opět nabízíme zvýhodněné permanentky. Na facebooku Táborský festival vína a gastronomie pak mohou návštěvníci vyhrát vstupenky na skvělé večeře i degustace nejen vína," říká ředitel festivalu Jiří Blafka. Více o bohatém programu Táborského festivalu vína najdete na webu www.festival-vina.cz a facebooku.
 
"Táborský festival vína kromě šťavnatého gastronomického programu nabízí i kulturu, přijede opět Jaroslav Dušek se Čtyřmi dohodami, v plánuje Velká Zebra s Ondřejem Vetchým i speciální koncert Tomáše Kluse," dodává Blafka. Všechna představení budou tradičně benefiční, vybranými částkami festival podpoří děti, jejich rozvoj, seniory i nemocné lidi.  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.