Share |

Festival Shotgun se blíží

foto: pořadatel akce

Přípravy na Shotgun finišují, do startu festivalu zbývá necelé tři týdny. Zpříjemněte si čekání a poslechněte si nejnovější podcast, které pro Shotgun namíchala Olivia, polská propagátorka syrového techna a acidu se zálibou v synťákových zvucích 80. let. Na dalším podcastu pracuje britský producent Pessimist . Oba na festivalu také zahrají, obklopeni vybranou společností jmen Call Super, Kid Drama, Leibniz nebo Paul du Lac.
 
Zároveň připomínáme, že pomalu, ale jistě končí předprodej limitované série vstupenek. Poslední kusy dvoudenních lístků za zvýhodněnou cenu 440 Kč vč. poplatků jsou k dostání na webu portálu GoOut (www.goout.cz) nebo na nových stránkách festivalu www.shotgunfestival.com. Jejich koncepce stojí na jednoduchých a srozumitelných základech, které však poskytují maximum informací, včetně toho, jak se k nám nejlépe dostat, ať už autem, autobusem nebo vlakem.
 
Vzhledem k omezené kapacitě kempu také doporučujeme včasnou rezervaci ubytování. Spaní pod korunami stromů sice má svoje kouzlo, ale zkušenost potvrzuje, že pohodlí dřevěných chatek se závěsy se v případě protančené noci nevyrovná ani ten nejhustší březový háj. Vlastním stanům se nicméně meze nekladou, jak v zalesněné části areálu, tak v blízkosti jezera.

Rezervace míst lze vyřídit emailem (kristyna@hradek.cz) nebo po telefonu (485 140 091, příp. 482 757 755).


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.