Share |

FESTIVAL delikátních chutí 2018– tradiční i netradiční pokrmy z několika kontinentů

 
 
Festival delikátních chutí se bude na Novoměstské radnici konat již počtvrté a i tentokrát otevře svou náruč plnou chutí z nejrůznějších kontinentů takřka celému světu.
Akce nechá nahlédnout do kuchyní mnoha zemí a rozvonět pokrmy, které je reprezentují. V sobotu 10.3.2018 od 10:00 do 18:00 hod. Můžete s námi objevovat dosud nepoznané, ale i oblíbené chutě a vůně na nádvoří Novoměstské radnice i v celém přízemí jejích interiérů. Můžete s námi zkrátka jednoho sobotního dopoledne procestovat svět.
Co vás čeká konkrétně vám poví Zuzana Menhartová, v jejíž režii festival probíhá:
„ Chutě slané i sladké, hořké, kyselé i umami. Pochoutky pikantní i jemné, studené i teplé, chuťovky do ubrousku i horkou polévku do misky. Paletu chutí ze Srí Lanky, vynikající pastu ze Sicílie, netradiční sladkosti z Maďarska. Burgery mnoha druhů, ohnivý Tex-Mex, tyrolské klobásky a sýry, šarmantní francouzská vína, domácí sirupy i guláš třeba z Barmy. Je toho zkrátka moc a nejlepší bude přijít si k nám vybrat.“
„Festival otevřený skvělým kuchařům z celého světa, pestré škále surovin, chutí i barev je vždy v kontextu našich historických prostor velikou podívanou i svátkem vytříbených chutí. Jsem velmi rád, že se taková událost u nás na radnici již stává více než součástí dramaturgie, tak především milou tradicí,“ dodává Albert Kubišta, ředitel Novoměstské radnice.

 
Kdy: 10. 3. 2018 od 10:00 – 18:00 hod
 
Kde: Novoměstská radnice, Karlovo náměstí 1/23, 120 00 Praha 2
 
www.nrpraha.cz
 
Vstup je zdarma

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.