Share |

Festival Alternativa 2013 se přestěhoval do hudebního klubu HooDoo na Vinohradech

foto: pořadatel akce

Festival Alternativa 2013 se přestěhoval do hudebního klubu HooDoo na Vinohradech!
Ve středu večer pražská kapela Vložte Kočku přinesla zážitek nejen sluchový, ale také vizuální – jejich nevšední projekce, která byla dokreslována přímo na místě, všechny v sále uchvátila - stejně jako skladby z nové desky, kterou během koncertu představili. Američtí And The Wiremen diváky přenesli do zakouřených barů starého New Yorku a svou hudbou příjemně naladili na další kapelu! Tou byli kanadští No Joy, kteří v Praze zahráli poprvé a nejenom pořadatelé, ale i návštěvníci doufají, že ne naposledy. Jejich energií nabitá hudba rozhýbala totiž úplně všechny v sále i mimo něj!

Tím ale festival Alternativa nekončil! Ten večer v klubu HooDoo proběhl jedinečný večer s názvem Beat Diary, kde se představil nejen autor projektu, mladý švýcarský bubeník a perkusionista Julian Sartorius, ale také čtyři další hosté, hráči na gamofony Dieb 13 (A), Phaerenz (CZ), Strotter Inst. (CH) a Meienberg (CH). Více o jejich společném projektu najdete na stránkách festivalu: http://alternativa-festival.cz/program/34.

A samozřejmě také o dalších festivalových večerech, protože Alternativa 2013 trvá v HooDoo až do soboty 30. 11.  Pak nabízí ještě festivalovou afterparty s Lydií Lunch a jejím novým projektem Retrovirus, a to 5. 12. v Malostranské besedě.

http://alternativa-festival.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.