Share |

Federer - Nadal: Pohádka (nejen) pro fandy sportu

foto: Zuzi Klinka

Vyznavači tělovýchovy, milovníci humoru, naprostí znalci i neználci ve sportovním klání… Ať jste, kdo jste, ať máte více apetitu pro divadlo nebo pro sport, zajděte do A Studio Rubín na Malostranském náměstí na hru Federer – Nadal. Zasmějete se. Od srdce a z plna hrdla.
 
Na pozadí jednoho docela obyčejného, běžného, normálního tenisového zápasu se odehrává tajuplný příběh mezi dobrem a zlem, mezi chtíčem ega a čistou esencí lásky a dobra. Ego a touhu vítězit (a dobýt celý svět) ztvárnil Švýcar Roger Federer v podání Marka Taclíka. Naopak esence čistoty, emocí a dobrého ducha (a zachránce celého vesmíru) se vtiskla do postavy Španěla Rafaela Nadala, kterého si zahrál Jakub Prachař.
 
Federer i Nadal, alias Taclík a Prachař, si na jevišti doslova hráli, rozumějte, že jako že hráli tenis, ale taky tančili, zpívali, měli neuvěřitelné hlášky, a sem tam se i mezi sebou zasmáli… Prostě si užívali to, že jsou na hodinku dvěma slavnými tenisty. Rozhovory, které vedli, ať už sami se sebou nebo mezi sebou byli vtipné, plné dvojsmyslů na téma sport, láska, lidské vlastnosti i těžké lidské osudy slavných osobností…
 
To, že se během zápasu odhalil úděsný plán Švýcarska na to, jak si podmanit nejen celý svět, ale celý vesmír, právě skrze tenistu Federera, popisovat nechci, protože to je právě tím tajemstvím, které odkryje každý z vás, kdo si na hru zajde a pochopí, že jedině jestřábí oko (a dobrý duch Nadala) dokáže zlomit tu hrozbu, která číhá za celým tímhle jedním obyčejným a prostým tenisovým zápasem. Dobře se bavte! :-)
 
Více zde http://www.astudiorubin.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.