Share |

ELLE má nově i edici pro muže

Měsíčník ELLE rozšiřuje pole. Vedle ELLE Decoration bude nově vycházet i ELLEman.
 
Česká edice ELLE je na trhu již 21 let a patří mezi nejvýraznější a nejsledovanější lifestylové tituly. Po dvou dekádách své existence se nechala inspirovat několika zahraničními edicemi a rozhodla se i pro mužskou variantu.
 
„Stále kolem sebe slyším, že čeští muži se nezajímají o módu, trendy a kosmetiku. A stále častěji slýchávám, že časopisy jsou mrtvé. Obojí považuji za nesmysl. A obojí je obrovskou výzvou,“ vysvětluje šéfredaktorka ELLE Andrea Běhounková, jejíž tým se na výrobě prvního vydání ELLEman podílel.
 
ELLEman je podle publisherky Amálie Balsy určený moderním dynamickým mužům a měl by jim sloužit, stejně jako tomu je v případě ELLE u žen, jako trendsetter, rádce a kompas. Kromě trendů a kosmetických novinek tu ale čtenáři najdou i rozhovory, aktuální témata a novinky ze světa designu a lifestylu obecně.
 
„ELLEman sice vznikl v redakci ELLE, ale protože je určený mužům, oslovili jsme zavedené autory – převážně muže – a nechali je zpracovat aktuální témata a rozhovory. Kauzu o dopingové aféře Romana Kruezigera tak kupříkladu zachytil novinář Luděk Staněk, exkluzivní rozhovor s Lenny Kravitzem ve Vídni nahrál Milosh Harajda a o nejadrenalinovějších sportech a novodobých výzvách psal Kay Buriánek, bývalý frontman skupiny Sunshine. Mezi další spolupracovníky patří bývalý redaktor časopisu Maxim Ivan Brezina anebo enfant terible české reklamy a Facebooku Jakub Horák.
 
A protože ELLEman je stejně jako ELLE především módní časopis, na první obálce nemohl být nikdo jiný než hvězda světového modelingu Filip Hrivňák, bývalý profesionální hokejista a v současné době nejúspěšnější slovenský model, který je momentálně mimo jiné tváří módního domu Versace. I druhou fashion story nafotil tým české ELLE s topmodelem, konkrétně s Davidem Trulíkem, tváří kampaně Louis Vuitton.
 
ELLE Man vychází v nákladu 30 000 výtisků a prodává se za 99,90 Kč v České republice a 3,99 Eur na Slovensku.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.