Share |

Elektronický live kouzelník Stephan Bodzin uzavře narozeniny ROXY

foto: pořadatel akce

Opřete se o něco pevného nebo si raději rovnou sedněte. ROXY připravuje na poslední den 25. narozenin nekompromisní vrchol klubové sezóny. Do Prahy přijede německý producent, experimentátor a live performer Stephan Bodzin. Pravděpodobně nejžádanější a bez debat i nejautentičtější současná persóna světové elektroniky uzavře BE25 svým live setem.
 
“Autentičnost je vším, bez ní se zdá, že je vše jen prázdná skořápka”nechal se mnohokrát slyšet Stephan Bodzin, jedinečný přízrak, který v posledních pár letech ovládl světovou elektronickou scénu. Brémský producent, syn experimentálního hudebníka doslova bydlel ve svém studiu, kde piloval svůj osobitý sound, tvořil vážnou hudbu pro prestižní světová divadla a to až do roku 2006, kdy se rozhodl vydat první album Liebe Ist…. Velmi specifický, až hypnotický styl vzbudil bouřlivé reakce a následovaly někdy i tajné kolaborace s techno leadery jako Marc Romboy nebo Oliver Huntemann.
 
Stěžejním momentem ve Stephanově kariéře bylo založení vlastního labelu Herzblut, který vytáhl nahoru jména jako Dominic Eulberg nebo Max Cooper. Zde vydal v roce 2015 jedno ze stěžejních alb techno historie Powers Of Ten a krátce na to i prestižní album remixů, kde se podíleli např. Maceo Plex, Pan-Pot nebo Extrawelt.
 
Síla a jedinečnost Stephana Bodzina je hlavně v jeho live show, kde používá velké množství kontrolerů, efektorů a mašinek, z nichž některé z nich sám vyvíjel speciálně pro svou live show. Podle mnohých byla jeho show vrcholem loňského Meltu i letošního Sonaru a jednoznačně bude i vyvrcholením 25. narozenin klubu ROXY.
 
BE25: Stephan Bodzin live @ ROXY
/FB EVENT/
28. 10. 2017 23:00
 
Předprodej:  590 czk + popl., NoD600 czk
/Goout/Ticketpro/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.