Share |

Elektro Kačeři představí v listopadu dvě DJ legendy

foto: DJ Trava

Již popáté se v KD Březnice rozezní Elektro Kačeři. 28. listopadu připraví Kačeři večírek se známými jmény české taneční scény. V kulturním domě se představí hned 5 známých českých DJs, kterým vévodí dvě legendy.
 
Páté vydání Elektro Kačerů s sebou přinese velmi nejen silný lineup, ale také několik novinek a specialit. V Březnici se představí tentokrát dvě djské legendy. Z Brna zavítá na Kačery DJ Orbith, který je tahounem moravské scény již mnoho let. Před Orbithem vystoupí opravdová legenda za DJ pultem DJ Tráva. Ten, který stál u zrodu českého housu. Oba tito DJs vystoupí po mnoha letech v Březnici. Dále se představí známá pražská DJka Kao Oui, residentní DJka pražského klubu SOHO v b2b setu s talentovaným DJ Cidoo. O start celého večera se postará příbramský DJ Robo a celý večer dovede do zdárného konce příbramský DJ Fedy.
 
Večer nebude pouze o hudbě, kulturní dům se promění ve velkou projekční a světelnou plochu, která dotvoří tu správnou party atmosféru. Legraci si užijte u fotostěny, kterou tentokrát představí žhavá novinka – fotopřístroj FotoMaster. Vyfoťte se, fotku ihned pošlete do světa i si ji odneste domů. Všechny informace o akcích Kačerů naleznete na www.kaceri-festival.cz nebo na Facebooku.

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.