Share |

ECOart SALON ROLLAND & LEEDA Vás zvou na Fashion koktejl na Vítkově

ROLLAND & ECOart SALON ROLLAND & LEEDA zvou na DESIGNBLOK 2015. V prostorách pražského Vítkova se v pátek 23. října spojí organická kosmetika, móda a hudba v jeden koktejlový večer, po kterém už nic nebudete vidět tak jako dřív. Odejdete ještě krásnější, zdravější, vzdělanější a stylovější.
 
Organická kosmetika ROLLAND ONEWAY má pro své složené a účinky také druhé jméno – super-potrava pro vlasy a pleť. Ty tvoří nejdůležitější základ krásy, pro vytvoření perfektního vzhledu je ale nutné zdravé tělo a tvář ještě správně obléknout. A právě to, jak silné může být spojení kvalitní kosmetiky a originální módy v podání značky Leeda odzbrojující, můžete zažít na akci „Fashion koktejl“, která proběhne 23. října v Café Vítkov v rámci letošního Designbloku.
 
„Hosté se mohou těšit na módní přehlídku, kterou jsme připravili ve spolupráci s módní značnou Leeda, ale i na raut v podobě „raw food snack“ a na afterparty s přední českou DJkou IM Cyber. Pro profesionály máme připravený odpolední vzdělávací seminář. Je to pilotní díl našeho nového projektu, který propojuje vzdělání a krásu ve všech jejích formách“, zve na událost Martina Sikorová, hlavní manažerka Rolland CZ.  
 
Zatímco Rolland bude na „Fashion koktejlu“ vzdělávat, česat a líčit, nejnovější módní kolekci Marks II. představí česká značka Leeda. „Na spolupráci s ROLLAND a ECOart SALON ROLLAND se mimořádně těším. Spojuje nás koncept udržitelnosti, který podporujeme, ale i přístup ke kráse,“ doplňuje designérka Lucie Kutálková, zakladatelka společnosti Leeda, která okouzluje milovníky módy minimalistickým designem a originální úpravou materiálů.
 
Pátek 23. října na Vítkově tedy bude patřit všem, kdo milují krásu v celé její komplexnosti. V těle i na těle, v duchu i v mysli a také v prostředí, které dělá krásu ještě krásnější.
 
Event je rozdělen do dvou bloků:
 
16:00 ROLLAND OWAY Seminář & RAW FOOD Snack
 
Seminář ROLLAND OWAY je určen profesionálům a zvídavým milovníkům nových podnětů. Ti mohou obohatit svou praxi o barvící systémy ROLLAND HCOLOR / HNECTAR. Seminář povedou zkušení konzultanti, kteří zároveň představí novinky v oblasti revoluční péče o vlasy ROLLAND OWAY. Pro účastníky semináře bude připraven RAW FOOD Snack raut.

 
20:30 MÓDNÍ KOKTEJL ROLLAND & LEEDA & AFTER PARTY & DJ IM CYBER
 
Modelky učeše a nalíčí na večerní přehlídku ECOart SALON ROLLAND. Krásné dámy pak představí módní kolekci Leeda – Marks II. Hudbu k fashion show připravila DJka IM Cyber, která zahraje také na afterparty.  
O ROLLAND ONEWAY
 
Organická vlasová a synergická tělová & pleťová kosmetika ROLLAND OWAY je založená na biodynamických, ekologických a etických principech.  Na českém trhu je k dostání už přes 3 roky. Díky čistým výtažkům z bylin, plných vitamínů, minerálů, proteinů, enzymů a koenzymů, antioxidantů a esenciálních olejů, si vysloužila označení  „super-potrava pro vlasy a pleť“.
 
O ECOart SALONU ROLLAND
 
Beauty kadeřnický, kosmetický a masérský salón s holistickým přístupem, kde se můžete vzdělávat nejen v oblasti rekvalifikačních kurzů, ale i na seminářích a workshopech zaměřených na různá aktuální témata. Salon pravidelně pořádá lekce jógy, přehlídky a vernisáže za účasti těch nejzajímavějších současných umělců.

 
CENA PRO PROFESIONÁLY:
 
1990,- osoba / 2490,- 2 osoby / 2990,- 3 osoby
 
VSTUP NA POZVÁNKY! Café Vítkov, U památníku 1900, 130 00 Praha 3  
KAPACITA JE OMEZENA!
 
V rámci Designbloku denně workshopy v ECOart SALON ROLLAND, sledujte web.
 
www.rolland.cz
www.leeda.cz
Francouzská 17, Praha 2
Tel: 725 783 123 E-mail: rolland@rolland.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.