Share |

e-Skills ve vzdělávání: Přihlašte se na konferenci, je to užitečné a nic to nestojí

Počítačové dovednosti. Které jsou nejdůležitější a jak ovlivňují uplatnění na trhu práce? 
 

To je téma Národní konference e-skills for Jobs 2014, kterou pořádá Dům zahraniční spolupráce u příležitosti evropské kampaně e-Skills for Jobs 2014.

Konference se koná už dne 20. 11. 2014 v Praze v Autoklubu ČR (Opletalova 29, Praha 1) a jejím cílem je představit školám a odborné veřejnosti široké spektrum aktivit, které na poli e-skills (elektronických dovedností) v České republice existují.

Organizátoři informují:
Konference je určená všem vzdělavatelům, pracovníkům v oblasti vzdělávání, zaměstnavatelům v IT sektoru, poradenským institucím v oblastí profesního uplatnění. Srdečně zveme učitele, IT koordinátory a vedoucí pracovníky ZŠ, SŠ, VŠ všech typů škol. Zveme i kariérové poradce, pracovníky asociací a neziskových organizací a další odborníky.
Tématem konference budou digitální dovednosti v souvislosti s lepší uplatitelností na trhu práce, zvýšení atraktivity oboru informačních technologií pro mladé lidi a také zavádění programování do výuky. Představeny budou také výsledky testu IT Fitness. Do panelové diskuse byli pozváni odborníci z organizací zaměřených na informační technologie a zástupci vysokých škol, IT firem i neziskových organizací zabývajících se danou problematikou. Konference je doprovázena také veletržní částí, na které se budou prezentovat jak školy, tak IT firmy a neziskové organizace. Účast na konferenci je ZDARMA.

 

Přihlásit se můžete ZDE (google dokument)!

Více na www.itfitness.cz/cs/narodni_konference a www.facebook.com/eskills4jobsCZ


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.