Share |

Dubnové workshopy nového cirkusu, troufnete si ho zkusit?

foto: pořadatel akce

Dubnové proměnlivé počasí sice svádí k zachumlání se do postele s knížkou, ale je také ideálním startem k tréninku nových dovedností. Pokud vám učaroval nový cirkus a jeho disciplíny, přijďte si je vyzkoušet na vlastní kůži. Centrum pro nový cirkus CIRQUEON si na duben nachystal hned několik workshopů, které potěší malé „blešky“, ale i milovníky žonglování či závěsné akrobacie.
 
Závěsná akrobacie (22. 4., 10:00-14:00)
Kurzem závěsné akrobacie na šálách a laně pro začátečníky a mírně pokročilé vás provede Alžběta Tichá, akrobatka, tanečnice a performerka, v současné době studující obor nový cirkus na univerzitě Codarts v Holandsku. Kurz je určen všem zájemcům o tyto cirkusové techniky, není třeba žádná speciální průprava. 
 
Handstands (22. 4., 15:00-19:00)
Workshop je zaměřený na jednu z nejzákladnějších cirkusových disciplín. Čekají vás čtyři hodiny fyzické průpravy, stojkové techniky, hledání způsobů, jak najít balanc a celkově, jak mít správné držení těla, nebude chybět ani protahování. Kurz opět pod taktovkou Alžběty Tiché.
 
Bleší cirkus (23. a 25. 4., vždy od 9:30 - 10:30, 11:00 - 12.00)
Novinka CIRQUEONU. Bleší cirkus pro děti do tří let. Během výuky je kladen důraz na hravost, uvědomění si vlastního těla – zpevnění středu, zabalení těla, zlepšení koordinace pohybu a motoriky. A hlavně prostřednictvím společného cirkusení na posílení vztahu mezi dětmi a jejich dospěláky. 
 
Žongluj TAKY! (23. 4., 13:30-16:30)
Víte, že vědci zjistili, že žonglování zlepšuje koncentraci, nervosvalovou koordinaci, prostorovou orientaci, zvyšuje sebevědomí, hrubou motoriku a posiluje zádové svalstvo? Přijďte se naučit žonglovat za jedno odpoledne s Adamem Jarchovským, který vás snadno přesvědčí o tom, že žonglování je opravdu návykové. Kurz je určen pro začátečníky.

/WEB/, rezervace na www.cirqueon.webooker.eu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.