Share |

DRUG ME fest. vol 7 bude opět v Kravíně. Už 13. června!

DRUG ME fest. vol 7 

13 06 2015, Kravín, Únětice u Prahy, start 18.00

 

 
::: kravín stage :::
climatizado
kill the dandies!
houpací koně
nauzea orchestra
wild tides
::: strychnine stage :::
hog ranch
creepy crawlers djs
strychnnine djs
 

:::
Plzeňská post-trash-bluesová kapela CLIMATIZADO se po pauze přerušené projektem Štěstí a rokem stráveným ve zkušebně vrací v plné palbě. V současnosti připravuje čerstvý materiál na nové album s pracovním názvem Kill Your Local Hero, jehož nahrávání skupina plánuje na září roku 2015.
:::
KILL THE DANDIES! Funky rytmy i zfuzzované kytary, blištivý New York i syrová prérie. Barry White se setkává s Luxem Interiorem. Jejich inspirací jsou lascivní balady Lee Hazlewooda, primitivismus The Velvet Underground nebo „spectorovské“ stěny zvuku. A navrch pořádně divoké koncerty… V současné době o sobě dávají vědět novým singlem s názvem Doomy Woman a jejich třetí “velké” album se očekává na podzim roku 2015.
:::
HOUPACÍ KONĚ, kapela ze severu, která si vysnila Everest, ale ještě nevylezla na Milešovku. Hillary a Tenzing, Crusoe a Pátek, košile a cigára. Zlatý časy se končí, jaký začínaj?
:::
NAUZEA ORCHESTRA vydala nedávno v kolaboraci labelů Červený kůň a Drug Me Records již třetí album nazvané Dobro. “Nauzeu” zachycuje v rozervanějších a niternějších polohách než na předchozích nahrávkách The Dark Side Of The Raven a Meisterstück Eins. Kytary získaly ponuřejší a tvrdší zvuk a elektronické elementy skladeb mají přímočařejší spád.
:::
WILD TIDES sprostě vykrádaj všechny svoje nejoblíbenější kapely a dělaj to naštěstí tak okatě a drze, že je za to nejde nemilovat. Možná už po sobě na pódiu neházej místo hraní pizzu, jako za starejch časů, ale jedno jim určitě zůstalo: Blbý kecy a skvělý písničky. Tříakordovky odklepaný na čtyři plus blbej pocit z toho, že se kapela na pódiu baví víc než obecenstvo. Pot, sranda a svoboda.
:::
Pražský kytarista a písničkář HOG RANCH se sice narodil v Praze, ale srdcem patří hluboko do vyprahlých prérií a nedozírných plání amerického západu. V 90. letech začínal jako bubeník v lokální kapele The Star Rover, poté odjíždí do Spojených států, kde se tváří v tvář střetává s americkou tradiční hudbou, delta blues, country a folkem. Po návratu domů zakládá one-man band HOG RANCH, ovlivněný černými bluesmany, folkovou legendou Woody Guthriem a zároveň blízký temnému stylu Nicka Cavea. V současnosti koncertuje po České republice a připravuje desku.
:::
CREEPY CRAWLERS djs jsou dvojice Meg a Stoupa ze skvělých Maggie’s Marshmallows. Prostě garáž, garáž a zase garáž.
:::
Pánové ze značky STRYCHNINE rozehrávají svoje garážové pivo i do hudebních sfér. Od italských fláků ze šedesátých let, mini perversity jako jsou dvojice Simonová – Chladil, přes nejlepší místa temných country vod, až po psychedelická deliria od kapel jako The Sonics & co. Strychnine is good.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.