Share |

Dopřejte svému mobilu nový kabátek

Barevné jaro: I váš telefon a laptop můžou být šik
foto Krusell

 

Designéři volají: “Vyhoďte mdlé, tmavé barvy z šatníku, na jaře zazáříte v růžové a červené. Nebojte se kombinovat více pestrých odstínů a nezapomínejte na doplňky!” Oprýskaný a různě ohmataný, kdysi lesklý laptop nebo telefon dokáže drasticky změnit elegantní dojem ze stylově oblečené ženy.

S kvalitním pouzdrem zabijete dvě jarní mouchy najednou – váš přístroj bude vypadat i fungovat jako nový mnohem déle a vy dotáhnete svůj styl do bezchybné dokonalosti. 

“Vývoj módních trendů sledujeme velmi pozorně. V jarní nabídce proto pochopitelně nebudou chybět pestré barvy, které o ženě řeknou, že je nejen in, ale také umí vyjádřit svou radost ze života. Je nám však jasné, že ne vždy jsou červená a výrazná růžová vhodné, proto nezapomínáme ani na tlumenější odstíny. I s těmi ovšem budete za hvězdu,” říká Anna Claesson, designérka švédské firmy Krusell, která patří k největším světovým výrobcům pouzder na přenosné elektronické přístroje. 

Do moderních barev a luxusního designu si s Krusellem můžete obléci jakýkoliv mobilní nebo chytrý telefon, laptopy všech rozměrů, tablet, digitální fotoaparát, MP3 přehrávač a  dokonce i navigaci. Všechna pouzdra jsou ručně šitá a vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů.  

S roční produkcí 3 milionů pouzder a s téměř dvacetiletou zkušeností se Krusell řadí mezi jednu z vedoucích světových značek ve svém oboru. Krusell je mj. subdodavatelem pro Sony, Samsung, Sanyo, Honda, Toyota a LG.

V České republice distribuují pouzdra Krusell společnosti Sunnysoft a Agora. Kompletní katalog pro ČR na  www.krusell.cz, www.sunnysoft.cz a www.agora.cz. 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.