Share |

DONATE je stylová česká prodejna nábytku a dekorací do interiéru i exteriéru

Postel s textilním čelem, foto Donate

Ryze česká rodinná firma DONATE od roku 1997 nabízí originální kolekce interiérového a exteriérového nábytku z celého světa. Na jednom místě, v showroomu na úctyhodné ploše 4 000 m2, je soustředěna komplexností, rozsahem, kvalitou a stylovou pestrostí jedinečná nabídka. Na své si přijdou jak milovníci rustikální klasiky a masivního nábytku, tak příznivci moderního designu, extravagance či exotického Orientu. 
V sortimentu DONATE najdete vedle nábytku pro dům a zahradu i vkusné dekorace, nechybí luxusní lampy, vázy, svícny, zrcadla a řada dalších doplňků a dekoračních předmětů nejrůznějších materiálů a barev, které dokáží jedinečným způsobem podtrhnout styl a atmosféru interiéru. K dispozici jsou i designové houpačky, slunečníky, altány, lehátka, baldachýny, markýzy či stínící pergoly – nedílná součást výbavy zahrad a teras.
 
DONATE nabízí také řadu vítaných služeb. Se zařizováním větších prostorů poradí zkušený architekt, záruční i pozáruční servis probíhá přímo u zákazníka a před každou expedicí k zákazníkovi projde zboží rukama truhlářských mistrů, kteří prověří jeho funkčnost a prvotřídní stav. 
 
Z aktuální nabídky můžete vybírat přímo v showroomu DONATE ve Velkých Popovicích nebo v katalogu na webu www.donate.cz.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.