Share |

Dolce&Gabbana uvádí novou verzi své superpopulární vůně: Light Blue Eau Intense

Bianca Balti a David Gandy jsou zpátky a nový intenzivní románek prožívají v kulisách modré hlubiny Středozemního moře u Faraglioni na Capri. 
Na oslavu nového příběhu lásky tohoto ikonického páru přichází Dolce&Gabbana s novými verzemi dvou kultovních vůní: Light Blue a Light Blue pour Homme. Připomínají jejich smyslnou svěžest a unikátními akcenty se stávají ještě více vibrující, neodolatelné a nezapomenutelné. Dostávají se do ještě větší hlubiny Středozemního moře.
 
LIGHT BLUE EAU INTENSE POUR FEMME
OBOHACENA ŽENSKOU SMYSLNOSTÍ
16 let po uvedení Light Blue píše mistr parfumér Olivier Cresp novou kapitolu Light Blue ságy s Light Blue Eau Intense pour Femme.
Vůni odkrývá jiskřivý citrón spolu s výrazným jablkem Granny Smith.  
Díky ovocným a květinovým akcentům se mísí elegantní měsíček až do srdce vůně, kterou tvoří vlna zářících a opojných jasmínových lístků. 
Typická stopa ambry a vzácného pižma se rozlévá na opálené pokožce a působí pulsující a smyslné osvěžení.
Light Blue je víc než vůně, je to aura Středomoří.
 
LIGHT BLUE EAU INTENSE POUR HOMME
OBOHACENA MUŽSKOU NEOTŘELOSTÍ
Vytvořena v roce 2007, vůně Light Blue pour Homme přináší magneticky přitažlivé mužské ego k ikonické dámské vůni Dolce&Gabbana. Mistr parfumér Alberto Morillas dnes pokračuje ve vyprávění příběhu Light Blue Eau Intense pour Homme, jeho charakteristický kontrast svěžesti a smyslnosti je stále více průbojný. 
Chladný citrusový koktejl z osvěžující mandarinky a mraženého grepu představuje nečekaně mrazivý vrchol vůně.
Aromatický jalovec se ponoří do akordů mořské vody a vykouzlí průzračnou modř Středozemního moře. 
Hojnost ambry zahalená v pižmu prodlužuje zářivost a sílu mužské vůně a zanechává silnou stopu, která představuje vrozenou smyslnost muže Light Blue.
 
FLAKÓN
Efektní a moderní, to je design nové Light Blue Eau Intense. Představuje zesílenou intenzitu vůně.
Chladivě mléčný flakón oblékají obě vůně spolu se světle modrou barvou Středozemního moře.
Dámská Light Blue Eau Intense má štíhlý obdélníkový tvar s propracovanými ženskými a elegantními liniemi, které ústí v menší víčko.
Sametové balení Light Blue evokuje také tmavší odstíny modré.
NOVÁ KAMPAŇ
Light Blue Eau Intense opět spojuje slavné tváře. Proslulého režiséra a fotografa Maria Testina a tváře kampaně Light Blue Davida Gandyho a Biancu Balti.
Natáčení probíhalo v místě Faraglioni ve Středozemním moři u ostrova Capri v Itálii. Zachycuje setkání milenců na úžasných útesech, kde znovu prožívají smyslné chvíle. 
Součástí kampaně jsou nové vizuály, kde se nachází  David a Bianca ve scenérii přírodní  jeskyně - „grotty“  - na Capri.
 
 
 
 
PRODUKTY
Light Blue Eau Intense. Dvě vůně. Jeden pocit. Ponoření se do modré.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.