Share |

DOKONALÉ DŽÍNY?! – SOUTĚŽ LEVI’S®

Ženy odjakživa touží po perfektně padnoucích džínách. Co si osvojily tyto původně pánské pracovní kalhoty, trpěly tuhým, tvrdým a pevným čistě bavlněným denimem.
 
Obtažená sexy varianta se oblékala, nebo spíše se do ní soukalo, vleže. Ještě před pár lety si dokonce 95 % žen myslelo, že dokonale padnoucí džíny vůbec neexistují. Ukázal to průzkum společnosti GfK pro značku Levi’s®.
 
To ovšem bylo před nástupem nových elastických materiálů. Z nejmodernějšího strečového denimu je nová kolekce dámských džínů Levi’s® – řada 700. Dokonale obepne každou postavu, je úžasně pohodlný, ale drží tvar a nevytahuje se. Skinny, slimky, rovný střih nebo rozšířené nohavice... můžete si vybrat podle svého stylu a určitě se v nových leviskách budete cítit skvěle.
 
Přijďte je vyzkoušet a rovnou se můžete zapojit do soutěže. Můžete vyhrát profesionální focení nebo džínovou bundu. Stačí, když si sestavíte nejzajímavější outfit s novými leviskami a svoji fotku nasdílíte na facebooku Levi’s® a na svém. Soutěž probíhá do neděle 18. října 2015. Více na: www.levi.com/CZ/en_GB/ladiesinlevis
Pro inspiraci se podívejte, jak nové levisky z řady 700 doladila blogerka Veronika: http://www.theczechchicks.com/2015/09/levis-700.html
Tak zkuste být #LadiesInLevis!
 
levi.com
facebook.com/levis
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.