Share |

Do Prahy přijede kontroverzní ruská rave kapela Little Big

Kontroverzní perverzní čtveřice Little Big je snad jedinou ruskou elektronickou formací, která prorazila po celém světě. V Praze vystoupí v pondělí 15. května od 20 hodin v Lucerna Music Baru. Na jejich v pořadí třetí koncert v hlavním městě zbývá posledních pár vstupenek. Koncert podpoří ostravští Schwarzprior.
 
Little Big si na kapelu a koncerty spíš hrají, ve skutečnosti se jedná o šílenou bandu, která na vás chystá multižánrovou taneční rave party s projekcemi. Skupinu tvoří liliputánka Olympia Ivleva, Ilya Ilich Prusikin, Anton Boo Lissov a Sophia Tayurskaya. Za zmínku určitě stojí jejich spolupráce s estonským rapperem Tommym Cashem v hitu “Give Me Your Money” nebo zpěvačkou Tatarkou v “U Can Take”.
 
Little Big bývají přirovnáváni k Die Antwoord, kterým také předskakovali v roce 2013 v klubu A2 v Saint Petersburgu, 3 měsíce po vydání jejich prvního videa “Every Day I’m Driking”. Následovalo debutové album “With Russia From Love” a turné po Evropě a Rusku. Na konci roku 2015 pak vydali své druhé album “Funeral Rave”, které se umístilo na 8. příčce ruských iTunes. V květnu 2016 získala dvě jejich videa ocenění na Berlin Music Video Awards.

 
LITTLE BIG (RU)
15.5.2017
Lucerna Music Bar:
FB event: https://facebook.com/events/616380458561621/
Vstupenky: bit.ly/LittleBigLMB

 
Little Big feat Tommy Cash: Give Me Your Money - https://www.youtube.com/watch?v=2uTMTyqQxl4&
Tatarka feat Little Big: U Can Take: https://www.youtube.com/watch?v=-BG9lhTg6xY
Little Big: Everyday I’m Drinking: https://www.youtube.com/watch?v=QrU1hZxSEXQ

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.