Share |

Do České republiky přichází adidas Consortium. Startuje uvedením stylových tenisek Starcow Samba

Do České republiky nově přichází elitní produkty adidas Consortium. Jde o limitované řady, vyznačujícími se spolupracemi se slavnými jmény a vycházející pouze ve stovkách kusů. Jako první se představí Starcow Samba – streetová teniska rozvíjející fotbalový styl.
foto: Adidas

Letošní červencovou zastávkou adidas Consortium se stala Paříž a spolupráce s tamní ikonickou značkou Starcow. Její tým čerpá již po dvě dekády inspiraci ze zdejšího mixu subkultur. Inspiruje se ve skatu, fotbalu, hip-hopu a dává tak vzniknout moderním botám.
 
Příhodně s koncem fotbalového EURA, které se odehrávalo právě ve Francii, přichází Starcow Samba. Jedná se o přepracovanou vintage fotbalovou tenisku, která nyní nachází své uplatnění ve streetové módě.
 
Stylová teniska zaujme sytě tmavě modrou barvou a ikonickými třemi pruhy po stranách. Na semišovém povrchu vynikají měděné výšivky loga adidas Originals a Starcow a teniska spoléhá na gumovou podešev, která dává vzpomenout na své indoor fotbalové začátky.
 
V České republice bude Starcow Samba dostupná v prodejně Footshop, která se stala historicky prvním obchodem, který bude produkty adidas Consortium nabízet. Bude se jednat o vzácné spolupráce se světoznámými jmény, obchodními domy, jinými značkami apod. Produkty adidas Consortium vychází v limitovaných edicích a pouze ve stovkách kusů.
 
Starcow Samba bude dostupná na prodejně Footshop od 16. července 2016.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.