Share |

Dnes v Roxy zdarma: The Drain

foto Roxy

18.2., mon/po, od 20:00

Free Mondays in Nightphunk

live: The Drain

support: Trailer Trash

djs: Lucas Hulan & Lumiere (Nightphunk, Roxy Prague)
special guest: AXEL C (Stockholm, Sweden)

VJ:TXS

roxy promotion presents

Free Entry!

Styly: garage, glam, psychedelic, deep house, house

 

Co o kapele říká pořadatel akce?

The Drain jsou partička drzých spratků s nesnesitelně zkreslenýma kytarama, glamově perverzním vokálem a garážovým špinavým soundem. Dle svých slov hrají šedesátkový blues-rock vytahaný za pačesy v kombinaci s pozdějším post-punkem a garage, to všechno společně v obalu nelítostný současnosti. Kapela byla založena roku 2006 a tvoří ji frontman a skladatel Daniel Šubrt (zpěv, kytara, varhany, syntetizéry), Michal L. Hořejší (baskytara), David Tačud Petroušek (bicí) a Marek Mik (kytara). 

Po dokončení prvních demo nahrávek, vydání prvního EP a koncertování po celé České republice vydali The Drain v roce 2010 první desku s názvem Get Back To The Swamps, Death. V současné době kapela koncertuje v ČR a blízkém okolí (především Rakousko a Slovensko) s posledním pětipísňovým EP Boy Boy Girl Girl Boy, které vydali The Drain v roce 2011 ve spolupráci s hudebním časopisem Full Moon. 

18. 2. v ROXY vystoupí The Drain společně s pražskou garage-psychedelic formací Trailer Trash, která loni debutovala EP Trailer Trash With Hank Mancini (ano, přesně ten Hank Mancini, kterého znáte např. z Kill The Dandies, Rány Těla nebo The Nihilists). 

Po skončení koncertů následuje afterparty s Nighphunk DJs Lucas Hulan & Lumiere, kteří si do ROXY coby speciálního hosta pozvali švédského DJe jménem AXEL C.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.