Share |

Dnes mohou příznivci Alternativy navštívit hned dva festivalové programy

foto: pořadatel akce

Dnes, v pátek 22. 11., mohou příznivci Alternativy navštívit hned dva festivalové programy: od 19.00 proběhne v čítárně Unijazzu Zvuková performance Mitakuye Oyeasin, kterou připravil houslista Milan Jakeš speciálně pro prostory čítárny a přilehlé prostory schodiště. V Kaštanu (Bělohorská 150, Praha 6) pak ve 20.00 zahraje čtveřice muzikantů, kteří si říkají Přetlak věku a své nové album představí duo Sousedi.
program v čítárně je zdarma vstupné do Kaštanu pouze na místě 120 Kč / členové sdružení Unijazz 84 Kč

Víkend už bude patřit pouze scéně UNIjazzu v Kaštanu

Již zítra, v sobotu 23. 11. od 17.00, se zde uskuteční Malá Alternativa. Nové a začínající projekty české alternativní scény opět dostanou příležitost získat přízeň odborné poroty i diváků. Do širšího výběru se letos přihlásilo 31 skupin a projektů z celé republiky a organizátoři na koncert vybrali těchto pět:
Andrej Polanský wtf Emül Langman
Asstma
Kochlea
Qaraba
Sundays on Clarendon Road

Odborná porota složená z hudebníků, hudebních publicistů, zástupců Svazu autorů a interpretů a Unijazzu vybere nejzajímavější projekt, který získá 10.000,- na podporu své umělecké činnosti.

Hlasovat mohou také návštěvníci v sále i ti, kteří sledují on-line přenos koncertu na internet, a vybrat tak projekt, který nejvíce zaujal je a získá tedy cenu diváků.
vstupné pouze na místě 80 Kč / členové sdružení Unijazz 56 Kč

V neděli 24. 11. od 18.00 pak návštěvníky čeká jedinečný večer nazvaný Jarda Palát in memoriam – pocta otci československého industriálu. Připravena bude výstava, projekce, autentické nahrávky a také koncert legendárních industriálních kapel: Střední Evropa, Silikóza, Paprsky inženýra Garina, Rány těla.
vstupné pouze na místě 120 Kč / členové sdružení Unijazz 84 Kč
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.