Share |

DNB LEAGUE pod křídly DNB WEAR

foto: DRUMANDBASS WEAR

1. září 2016 DRUMANDBASS WEAR oficiálně přebral distribuci a management oděvní značky DNB LEAGUE, která byla nejspíše vůbec první drum and bassovou značkou oblečení na světě!  DRUMANDBASS WEAR bude značku dále rozvíjet a starat se o výrobu a prodej produktů DNB LEAGUE.
 
Oděvní značka DNB LEAGUE vstoupila na světový trh 14. řína 2015, na epickém křtu vystoupil legendární MC DET a ve speciálních "ligových" back to back setech dvojice djů Yukimura  a Suki (Let it Roll), Rich (Bass Beast) a Shin (Gardenzitty) s Katchou a Beastem67.
 
Značka DNB LEAGUE se zaměřila na volný čas mladé generace a jak název předurčuje, hlavně na drum&bass a jungle styl. V sortimentu DNB LEAGUE se objevují designová trička, mikiny, čepice a doplňky. DNB LEAGUE od svého uvedení na trh oblékla tisíce fandů drum and bassu takřka po celém světě, objednávky byly odesílány nejen do celé Evropy, ale také do Austrálie, na Nový Zéland či do USA. Trička DNB LEAGUE mají v oblibě i přední djové světové scény: Aphrodite, Ed Rush, Sigma, Nokie, Muffler.
 
Značka oblečení a internetový obchod DRUMANDBASS WEAR vznikly v roce 2015 a razantně vstoupily na drum and bassovou oděvní scénu. Mladá dravá značka oslovuje nejen příznivce hudebního stylu drum and bass. /WEB/

Objednávky zasílá DRUMANDBASS WEAR do celého světa za příznivé ceny, poštovné do České Republiky jsou jen 4EUR.
 
Na podzim 2016 chystá DRUMANDBASS WEAR novou kolekci DNB LEAGUE s upliftovaným designem, na kterém spolupracuje s autorem a zakladatem brandu /WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.