Share |

DJs N’zym, Akvamen, Czech a Majk otevřou klubovnu 2. Patro

foto: pořadatel akce

Tropická horka, víkendy u vody a letní prázdniny pomalu končí, avšak ty pravé party mejdany v pražské klubovně 2. Patro teprve začínají.
 
Velkolepá otvíračka 2. Patra se po letní pauze rozproudí v duchu rapu a ghettofunku pod taktovkou těch nej DJs – Akvamena, N´zyma, Czecha a Majka. Opět u toho nebude chybět ledově namražený Jägermeister, na jehož welcome drinky se může těšit prvních 150 návštěvníků.Přijďte zakončit prázdniny do klubovny 2. Patro v pátek 2. září. Za odměnu dostanete nálož vkusných party beatů, Jägermeister na baru poteče proudem za speciální ceny a hlavně ochutnáte atmosféru místa, kde se scházíme „my všichni“.
 
My všichni máme společnou lásku ke kvalitní, neotřelé a vkusné hudbě, stylovému prostředí a dobrému pití. My všichni se scházíme v klubovně 2. Patro po náročném pracovním týdnu, abychom načerpali energii na víkend, potkali zde své přátele a poznali nové lidi. My všichni se na akce WE ALL chodíme především pobavit a odreagovat od každodenního shonu a stresu. Ať už do 2. Patra jdeme za hudbou, drinky, příjemným prostředím či ženami, nikdy nepřestáváme lovit. Start ve 22.00 hod.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.