Share |

Divadlo na cucky opět láká teenagery

foto Helena Fikerová

Můj „Bí-Ef“, „Best Friend“, česky jednoduše „nejlepší kamarád“. Nová inscenace Divadla na cucky vyzývá mladé publikum: „Vezměte svého parťáka do divadla!“
 
Jsou dva. On a jeho „BF“. Ona a její „BF“. Pořád spolu. Spolu se mají, hrají, zrají. Jen jestli „Forever“? Divadlo na cucky uvede ve své druhé letošní premiéře autorský projekt ze života mladých nejen o dospívání, zábavě a pařbách, ale hlavně o přátelství, o lásce a o něčem mezitím. S hereckou dvojicí Petra Dosoudilová - Jan Machalka inscenaci připravila slovenská režisérka Silvia Vollmannová. 
Sobotní premiéra je již vyprodaná, první reprízu plánuje divadlo  na 12. listopadu.
 
Můj BF odkrývá svět teenagerů přes dvojici kamarádů a jejich vzájemný vztah s jistou dávkou nadsázky a situačního humoru a s využitím prvků materiálového divadla,“ uvedla režisérka, která byla v roce 2014 nominována na cenu Dosky jako talent roku a která v Olomouci v loňské sezóně nastudovala Pohádku na cucky. „Inscenace Můj BF v našem repertoáru doplní další novinku Seš ve stanici ZOO, která od září rovněž láká především mladé diváky,“ doplnil mluvčí divadla Zdeněk Vévoda.
 
 
Existuje přátelství mezi klukem a holkou? To se diváci dozví už v sobotu 31. října od 19.30 v Divadelním sále DNC. Vstupenky za 130 a 80 Kč lze rezervovat online na webu www.divadlonacucky.cz, první repríza je naplánována na 12. listopadu.
 
 
 
MŮJ BF
Hrají: Petra Dosoudilová, Jan Machalka
Scenář a režie: Silvia Vollmannová
Výprava: Kristina Ketmanová
Světelný design: Václav Hruška
Hudba: Jan Plíhal


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.