Share |

Divadelní jednohubky k večeři, pouliční loutkové divadlo i stand-up flow. To je Noc divadel ve VILE Štvanice

foto: pořadatel akce

VILA Štvanice se v sobotu 19. listopadu připojí k celostátní akci Noc divadel. V průběhu večera se představí tři soubory, které tvoří ostrovní scénu VILY Štvanice. Divadlo LETÍ bude podávat jednohubky kořeněné současnou dramatikou. GeisslersHofcomoedianten nabídnou divadlo s živými loutkami a večer zakončí stand-up flow Tygra v tísni.
 
Noc divadel ve VILE Štvanice bude zahájena úderem osmé hodiny večerní. Divadlo LETÍ začne v patnáctiminutových intervalech servírovat stylové pohoštění, ke kterému divákům nabídne několik divadelních jednohubek od nejzajímavějších současných dramatiků. Jednohubky ze světa nových her budou pod taktovkou režisérky Martiny Schlegelové servírovat Marcela Holubcová, Tomáš Kobr a Adam Joura.
 
Od půl desáté bude okolí VILY Štvanice patřit chůdám a živým loutkám. GeisslersHofcomoedianten představí druhý díl plánované trilogie Malé příběhy velkého hraběte z fiktivních deníků hraběte Šporka podle knihy Berty LaufrovéŽivot na Kuksu očima hofmistra Seemana.
 
Po 22. hodině se VILA proměni v kavárnu hostící průtokový open-mic večer s živou hudbou, herci, komiky i neherci. Teště se na moderovanou stand-up comedy night, jak ji neznáte, ale chcete znát!
 
VILA nabízí v průběhu Noci divadel širokou škálu divadelních zážitků - podobně širokou, jak bohatě je rozkročen její běžný třísouborový repertoár. Navíc díky svému unikátnímu umístění na ostrově a předem neodhadnutelné délce poslední části programu se z naší Noci divadel snadno stane ráno,” láká diváky umělecký ředitel VILY Štvanice Ivo Kristián Kubák.
 
Noc divadel ve VILE Štvanice
Sobota 19.11.2016, vstupné zdarma
 
20:00             Jednohubky ze světa nové hry (Divadlo LETÍ)
                                   - vstup možný ve 20:00, 20:15, 20:30 a 20:45
21:30             Malé příběhy velkého hraběte - O podivné svatbě dcery hraběte Šporka
                                   (GeisslersHofcomoedianten)
22:00              Stand-up flow (Tygr v tísni)- moderuje Ivo Kristián Kubák


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.