Share |

Diptique: tyhle vůně mají opravdovou historii

foto diptyque

 

 

Značka Diptyque je tu s námi již padesát let. Nejspíš jste slyšeli o jejích parfémech, ale historie téhle firmy je bohatší.

 

V roce 1961 ji založili tři přátelé: malíř Desmond Knox-Leet, filmař Yves Coueslant a Christiane Gautrot, která pracovala v architektonickém ateliéru.Pod značkou Diptyque byly nejprve vyráběny ltky s potiskem, ale v roce 1963 přišel zlom. Kamarády napadlo vyrábět voňavé svíčky do interiéru, díky kterým se stali známými po celém světě. I nyní se svíčky dobře prodávají a firmy jich vyrábí na padesát druhů.

První parfémovaná voda přišla na řadu v roce 1968. Dostala prostý název  L'Eau a následovala ji řada dalších kosmetických produktů se stejnou parfemací, později i další typy vůní.

Nová vůně má ztělesnit něco nového, provokativního, co ale bude oslavovat dlouhou historii značky a jejích produktů. Pod názvem 34 boulevard Saint Germain aspiruje na to být jedinečná i tradiční, rozmanitá a přitom jednoduchá.

Má na čtyřicet složek -  svěží černý rybíz a zelené listy, které harmonicky doplní a přitom oživí růžový pepř a šťavnatý citrón s dozvukem koření. Pohladí vás také růže, egyptský muškát, tuberóza

a svěžest kosatce a fialky.

 

Parfémy 34 boulevard Saint Germain:

eau de toilette 50 ml

eau de toilette 100 ml

Parfémované mýdlo 200 g

Pokojové vůně

Vonná svíčka 213 g

Pokojový sprej 100 ml

Parfémovaný disk

Kontakty

 

Oficiální stránky DIPTYQUE: www.diptyqueparis.com

 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.