Share |

DesignVille, eshop se skandinávským designem, otevřel showroom a obchod v Brně

foto DesignVille.cz

Úspěšné fungování online obchodu DesignVille.cz, který před dvěma lety založili manželé Katka a Michal Horákovi, a především láska k interiérovému, zejména severskému designu, daly vzniknout novému showroomu v Brně - Králově Poli, kde jsou k vidění a koupi vybrané designové skvosty prémiových skandinávských značek.
 

 

V prodejně najdete designový nábytek, svítidla a doplňky značek MuutoNormann CopenhagenMenuHAY&TraditionIittala či Design Letters, nechybí ani svítidla a designové žárovky značek FramaDanlampPlumenDecode nebo Velínský. Vyzkoušet  můžete prvotřídní sedací soupravu Connect od Muuto, špičkový zvuk bezdrátových reproduktorů značky Vifa a desítky závěsných svítidel. Bestsellery jsou skladem hned v několika barvách, na výběr je i několik velikostí věšáků The Dots, táců Kaleido, misek Krenit nebo kultovních svícnů Kastehelmi. V nabídce jsou i různé odstíny populárních lamp E27 nebo Unfold, „lahvových“ mlýnků Bottle nebo ekologických plstěných košů Restore.

 

Skladové kousky - ať už svítidla, menší nábytek nebo doplňky - je možné na místě rovnou zakoupit, s výběrem větších nábytkových kusů na objednávku poradí zkušený personál.

 

Další fotky na blogu.

Obchod najdete na adrese Vodova 68. Otevřeno je každý všední den 10 - 17h.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.