Share |

Designové výrobky internetové platformy 4Pure uvidíte na probíhajícím Designbloku v Praze

foto: PR

Nový portál 4Pure nabízí designové výrobky od českých i světových designérů. Při výběru sortimentu klade důraz na originalitu, inspiraci a také preciznost zpracování. Představuje designéry již etablované a podporuje také talentované mladé naděje.

Výrobky si můžete prohlédnout na probíhajícím Designbloku v Praze od 7. do 13. října, kde má 4Pure svou expozici. Stánek E204 je umístěn v pražském Superstudiu na Nákladovém nádraží Žižkov.

Návrh řešení stánku a klíčové součásti expozice dodali designéři Jan Plecháč & Henry Wielgus. Prezentovány budou svítidla CopperShade a policový systém vycházející z originálního řešení Stavebnice 01. Maximální jednoduchost a variabilita byly klíčem pro vznik první novinky, kterou je subtilní systém Stavebnice 01. Jako základní konstrukční prvek tomuto projektu posloužila jasanová kulatina, kterou v nejrůznějších formacích spojují fixní klouby z lakované oceli. „Naším cílem bylo vytvořit kolekci nábytku pro mladou generaci, ze které bude možné poskládat základní elementy interiéru,“ vysvětluje Jan Plecháč. Série tak umožňuje sestavit pracovní stůl, štendr na oblečení, stojací lampu, ale třeba i policový systém, který lze libovolně rozšířit a přizpůsobit danému prostoru.

Známý český designér Martin Žampach připravil pro 4Pure své unikátní dřevěné misky Poly. Nebudou chybět porcelánové doplňky od Studia Malíská či excelentně zpracované dřevěné kuchyňské doplňky a věšák od českého výrobce nábytku LUGI.

4Pure vybral pro český trh také zahraniční značky na zářijovém designovém veletrhu Maison&Objet v Paříži. K vidění budou kuchyňské doplňky z netradičního materiálu – betonu od nizozemského designového studia Mensch Made či zářivé bytové doplňky od Neon Living z Dánska.

Prezentovány budou stávající řady designových doplňků od renomovaných značek jakými jsou Muuto, Iitala, Allessi, Magisso, Normann Copenhagen nebo Studio Piršč Porcelain.

V průběhu Designbloku připraví 4Pure videorozhovory s designéry JanemPlecháčem& Henrym Wielgusem a s Martinem Žampachem, které budou k dispozici po 13.10. 2013.
 

www.4pure.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.