Share |

Design Shaker přinese novou podobu veletrhům interiérového designu

foto pořadatel akce

Design Shaker I 19. - 22. 3. 2015

 

Letošní Design Shaker přinese novou podobu veletrhům interiérového designu. Čtvrtý ročník proběhne souběžně s jarními veletrhy v Letňanech a mezi vystavujícími potkáte například designéry Henryho Wielguse a Jana Plecháče, značku Vitra, dětský nábytek Devoto, INNEX, Alhambra, studio LLEV, Zahrada na niti, tapety Sofistick nebo architekti z projektu Hezkey a další.

 

 

Přehlídka bude nově rozdělena do tří sekcí zaměřených na tři úzce spolupracující profese. Sekce Big deal představí výběr etablovaných českých výrobců i distributorů zahraničních značek. V sekci Fresh space se objeví mladá generace designérů a menší firmy. Užší kontakt s designéry interiérů a architekty pak zajistí sekce Field office. Vzniká tak prostor pro bezprostřední kontakt mezi výrobci a distributory nábytku a doplňků, designéry, architekty interiérů a návštěvníky.

 

Za novou koncepcí stojí i nový organizační tým, architektonickou podobu expozice připravuje Petr Bakoš z Galerie Harddecore, kurátorkou přehlídky je teoretička designu a architektury Tereza Kozlová a vizuální podobu komunikace zajišťuje Jakub Mařík.  

 

„Design Shaker je jiný především tím, že je sice výběrovou přehlídkou designu, ale proběhne v rámci velkých veletrhů pro velmi širokou skupinu návštěvníků. Lidé, kteří přicházejí na veletrhy jako je For Habitat, mají konkrétní zájem a potřebu. Jde o profesionály nebo ty, kteří staví či zařizují dům. Jsme rádi, že můžeme těmto lidem představit jak výrobky, tak architektonická a designérská studia, na která by asi normálně nenarazili“ představuje veletrh jeho kurátorka Tereza Kozlová.

 

Jednou z doprovodných akcí je i večírek pro partnery, vystavovatele a příznivce – Design Shaker Connect, který startuje 21. 3. od sedmi v Café Jedna ve Veletržním paláci. Na akci zahrají VuTru a DJ Ananas. A vstup je volný.

www.facebook.com/events/609932255806821/

 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.