Share |

Desátý Addict vypukne už tuto sobotu

foto: pořadatel akce

První prosincovou sobotu se v pražské Malé sportovní hale sejdou všichni milovníci party v nespoutaném, velkolepém stylu. Stane se tak v rámci desátých narozenin fenomenálního Addictu, za kterým stojí DJ NobodyListen. Ten si na jubilejní desátý mejdan pozval naprostou špičku klubových DJs z Čech i Slovenska.
 
Addict #10 s podtitulem The Festival neuzavře jen první dekádu existence této legendární party, ale také symbolicky zakončí listopadovou Addict tour po republice. O tom, že to bude večírek ve velkém stylu, svědčí už jen místo, kde se akce tentokrát odehraje. Oslavy se totiž uskuteční v hokejové hale, kam se Nobody chystá přenést specifické klubové prostředí, pro které je Addict tak oblíbený.  
 
Můžeme se tak tradičně těšit na typickou neopakovatelnou rave atmosféru, skvělou audiovizuální show, parádní zvuk a hektolitry Jägermeisteru. Kombinace těchto jednotlivých ingrediencí už sama o sobě garantuje unikátní večírek, ale zlatý hřeb teprve přijde. Tím budou speciální hosté, kteří se na Addict #10 objeví v roli hvězdných gratulantů a předvedou speciální b2b live sety.
 
Velkou show slibuje třeba ARCHETYP 51 (Smack b2b nrmn + hosté) s  devadesátiminutovým setem, který bude plný zajímavých hostů, dubplates, remixů a legendárních momentů. Neméně poutavé budou i sety dalších crew jako HYPNO 808 (Hugo Toxxx b2b Freezer + hosté), FCK THEM a BABYPOOL. Dalšími účinkujícími budou takové star jako třeba DJs Dalyb, Kewu, Alyaz. Samotný organizátor DJ NobodyListen vystoupí sólově i v rámci dua VR/Nobody.
 
Velkolepost večera potrhne i dokonalý zvuk z extra výkonného sound systému. Vše završí parádní vizuální doprovod, o který se postará Lunchmeat Studio. Ke správné party náladě jako vždy přispějí i krásné Jäger beets se zásobou ledově namraženého Jägermeisteru.
 
Jestli chcete zažít tu největší podzimní jízdu, dorazte v sobotu 2. prosince do Malé sportovní haly na Addict #10 s podtitulem The Festival. Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky a buďte u toho! Vstupenky jsou k zakoupení za 300 Kč na goout.net.
 
Malá sportovní hala, Výstaviště 167, Praha
Powered by: Jägermeister, Queens, Urbanears
/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.