Share |

Dermacura Intensive - Přírodní sprej k výživě pleti

foto Pure Brand Concepts

Pro lidi náchylné na ekzém, lupénku, dermatitidu – kožní zánět, kopřivku, svědivou kůži, suchou kůži...

Kožní choroby patří mezi nejčastější onemocnění, s nimiž se setkává zdravotnícký personál. Mnoho z těchto chorob, včetně ekzému, lupénky a dermatitidy, je často horší v zimních měsících, kdy mnoho lidí take trpí dalšími kožními problémy, jako suchá, svědivá a popraskaná pokožka v důsledku zimního počasí.

Dermacura Intensive je 100% přírodní sprej k výživě pleti, který poskytuje efektivní, dlouhodobé řízení a kontrolu závažných kožních problemů, včetně ekzémů, lupénky, dermatitidy a suché pokožky. Dermacura Intensive neobsahuje hormony, steroidy, cortisony, peroxidy, alkoholy, parabeny, ani antibiotika, které v nejlepším případě často nenabízejí žádnou skutečnou úlevu od symptomů a v nejhorším případě mohou ohrozit dlouhodobé zdraví kůže. Sprej je vhodný pro použití u dětí starších 12 měsíců a pro dospělé.

Dermacura přípravky byly vynalezeny panem Dr. Martinem Schielem, vědcem biomedicínksého výzkumu, pro lidi pracující v průmyslovém prostředí, kde jsou vystaveni materiálům, které působí kožní problémy, jako jsou zánět či podráždění.

Aktivní látky zahrnují Manuka Olej, Tea Tree Olej, extrakt Rakytníku řeštlákového + více než 10 dalších složek, které všechny dohromady poskytují antibakteriální, protizánětlivé, anti-svědící a protiplísňové vlastnosti, stejně jako vysokou úroveň výživy.

V nedávném průzkumu byla Dermacura Intensive hodnocena u 97% pacientů jako velmi dobrá nebo dobrá, přičemž 65% pacientů hodnotilo ůčinnost konvenční léčby jako špatnou nebo velmi špatnou. Ve skutečnosti, 70% pacientů mělo za to, že se vyléčilo do 3 měsíců užívání Dermacura produktů.

Jak fungují Dermacura Intensive?
Dermacura Intensive  poskytují kůži klíčové prvky potřebné k regeneraci a nápravě skrze její vlastní přírodní procesy (homeostasis).

Dermacura Intensive:
● Neobsahují žádné chemikálie nebo steroidy: Dermacura Intensive obsahují jen přírodní a esenciální živiny pro kůži, k její opravě, regeneraci a zdraví pleti.
● Nemají žádná omezení k používání: Dermacura Intensive lze aplikovat tak často, jak je jen potřeba, bez jakýchkoliv známých negativních účinků.
● Rychlé a účinné protisvědící vlastnosti: Dermacura Intensive obsahují silné přírodní prvky pro které je jednoduché zamezit opakování se cyklu svědění.
● Využíváme unikátní aplikace sprejem: Dermacura Intensive se snadno vstřebávají a poskytují výživu i  hlubších vrstev kůže. Není třeba vmasírovávat do pokožky.
● Praktické a snadno použitelné: produkty Dermacura Intensive jsou nemastné  a nezanechávají skvrny, což je příjemné.

Dermacura Intensive je k dostání v 100ml sprejových lahvích, cena 445Kč.
Je možné zakoupit i bez lékařského předpisu.

Pro více informací prosím volejte Pure Brand Concepts s.r.o.
Tel.: +420 733 776 008.
Dermalogica Skin Centre, Na Švihance 2, Prague 2.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.