Share |

Darujte radost. Dvakrát. „Made by Afrika“

Co mají společného dandy gentlemani z Jižní Afriky, stavba škol, nadace pro pomoc dětem a Johannesburg? Limitovanou kolekci motýlků a ozdoby do klopy – „Made by Africa“. Jejich design byl speciálně navrhnut dvěma známými dandy gentlemany z Jižní Afriky a které přinášejí radost nejen celému BeWooden týmu a jeho zákazníkům, ale také dětem v Africe, kterým koupí produktu budou o krok dál k možnosti studovat.
 
Na  výrobu dřevěného motýlku bylo použito dřevo z mahagonové střechy africké střední školy. Koupí tohoto motýlku se zároveň můžete podělit o část své radosti. Podpoříte tím totiž nadaci www.ikafara.cz, která se snaží poskytnout dětem v Africe alespoň základní životní potřeby a vzdělání. Design se skládá z panoramatu Johannesburgu. S tímto nápadem přišli dva nejuznávanější nositelé dandy stylu Jižní Afriky: Loux the Vintage Guru a Tony Maake.
 
Koupí produktu LouxMac Bow Tie přispějete 350 Kč, African Bow Tie 250 Kč, African Flower 90 Kč na budování nových škol a tím umožníte dětem chodit do škol.
 
O celém projektu se dozvíte více zde a ve videu, kde Loux a Tony Houz mluví o LouxMac Legacy.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.