Share |

Daruj a pochoduj na Midnight Walk 2014

foto: pořadatel akce

Charitativní pochod noční Prahou na podporu neziskové organizace Domova Sue Ryder. Letos se koná již třetí ročník. Forma, jakou mohou účastníci přispět na důstojnou péči o seniory v Domově, je dar ve výši 500 Kč, kterým se do pochodu přihlásí. Patronem a mediální tváří letošního ročníku pochodu Midnight Walk jsou legendární atlet a diskař Imrich Bugár a tanečnice Jitka Šorfová.
 
„Protože vím, co je to starat se o seniory, rozhodl jsem se podpořit noční pochod Prahou Midnight Walk 2014 pořádaný Domovem Sue Ryder. Také pořádám akce pro naše seniory olympioniky, kteří proslavili náš stát ve světě. Budu se snažit pochodu osobně zúčastnit,“ řekl Imrich Bugár.
 
Celková délka pochodu bude necelých 14 km. Výchozím bodem je Písecká brána u metra Hradčanská, od které se pochod vydá ve 21.00 hod. malebnou cestou přes Pražský hrad, Petřín a Újezd, na Kampu, přes most Legií a Masarykovo nábřeží do Zítkových sadů, dále do Podolí s výstupem na Kavčí hory. Do cíle, Domova Sue Ryder v Michli, je příchod naplánován na 24. května v 01.00 hod. Trasa je rozdělena do čtyř etap, na konci každé etapy bude pro účastníky připraveno malé občerstvení.
 
Registrace účastníků pochodu probíhá online na http://www.sue-ryder.cz/MW2014.html. Lze se také zaregistrovat přímo na startu pochodu před akcí samotnou. Je také možné podpořit Domov Sue Ryder i bez fyzické účasti na pochodu, a to formou takzvané virtuální účasti.
 
Kdy: pátek 23. května - sobota 24. května 2014
Start:   21.00 hod. 23. května - Písecká brána (kavárna) za metrem Hradčanská
Cíl:       01.00 hod. 24. května - Domov Sue Ryder, Praha 4, Michle
Max. počet účastníků: 300 osob


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.