Share |

Dárek pro zaměstnance: ActivePass

 

Přemýšlíte o vánočním dárku, který by udělal radost opravdu každému ve firmě? Máme pro vás tip, který to splňuje. Navíc má ještě jednu velkou výhodu: Zaměstnanci si ho můžou užívat po celý rok. Tím dárkem je ActivePass, karta na sport a zábavu, která podporuje aktivní trávení volného času. Karta funguje jako permanentka a svému majiteli umožňuje každý den jeden vstup do jakékoli smluvní provozovny. Takže je to opravdu dárek, ze kterého budou mít zaměstnanci radost každý den v roce.
 
„Aktuálně je v nabídce ActivePassu přes 4 300 aktivit a více než 720 partnerů a každý měsíc počet provozoven roste o 30 %. Nejoblíbenější aktivitou a aktuálně nejnavštěvovanějším typem provozovny je mezi uživateli ActivePassu fitcentrum,“ říká Lukáš Pokorný, obchodní ředitel ActivePass, a doplňuje: „Mezi měsíci říjen a listopad jsme podle našich statistik zaznamenali největší nárůst zájmu uživatelů v kategoriích aktivit "Jóga a pilates" a "Bazény a sauny". Zvýšený zájem byl také o únikové hry, laser game a paintball, což jsou aktivity spadající pod rozšířenou kartu ActivePass Plus.“
 
Nabídku ActivePassu pravidelně doplňují také sezonní aktivity. Nyní např. bruslení, nově v Ice Aréně v Tower Parku Praha (pod Žižkovskou televizní věží) a na mobilním kluzišti za Lužánkami v Brně, snowtubing ve ski areálu Severák v Janově nad Nisou, půjčovny lyží a snowboardů a slevy na permicích aktuálně ve ski areálech Tanvaldský Špičák, Severák a Bedřichov v Jizerských horách (Skiaréna Jizerky), nebo Hlubočky u Olomouce.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.