Share |

Další ponton už v úterý!

Headliner pořádá: 

Boy Wonder And The Teen Sensations
The Oxx
Dj Vegy 

na pontonu
FB EVENT
4.8. 2015 od 18 hodin
Střelecký ostrov
Praha 1

Ještě jsme se pomalu ani nevzpamatovali z poslední okupace Střeláku, kde VR/Nobody s Aid Kidem udělali z pontonu pro nás událost léta a už je tady ponton další. V úterý 4. srpna dáme otočku o ‘třistašedesát‘ směrem ke kytarám. Naše další “pizza” párty bude ujetá a vtipná. 

_____________________________________
Boy Wonder And The Teen Sensations 

Mít kapelu jen s laptopem a nazvat jí dlouze Boy Wonder And The Teen Sensations, není úplně normální. Kuba Kaifosz je frontmanem Wild Tides, šéfredaktorem českého Vice a má zároveň zjevný talentový přetlak. A smysl pro bizarní humor. Nejlíp stejně vystihuje svoji karaoke produkci Kuba sám: “Boy Wonder & The Teen Sensations je pomník rock’n’rollovýmu neumětelství, přehnaný glamový pompéznosti a absolutnímu kýči současnýho punku, kterej má tu drzost se ještě brát vážně. Zvuk do posledního tónu vykradenej z oaklandský bubblegum queer-garage scény, všechno na čtyři a texty vyzdvihující krásu lidský průměrnosti v její největší špíně”. Jakkoliv tohle všechno zní jako špatný vtip, opak je pravdou. První singl A Real Keeper a klip k němu je esenciální chujovina, vyvolávající retardovaný úsměv, ale taky velmi chytlavá záležitost, nutící k tanci a pikosekundovému zamyšlení, kam na to ten magor chodí. 

https://vimeo.com/129802181

http://boywonderandtheteensensations.bandcamp.com/

_____________________________________
The Oxx

Museli je na letošním Mighty Sounds přesunout z ‘party zone‘ jinam, protože bubeníkovi je patnáct a vstup byl kvůli sponzorujícím cigárům až od osmnácti. Nevadí, jejich set ve dvě v noci a na jiném podiu i tak slušně naplnil stan. Jsou z Mělníku, hrají ve třech a věkový průměr kapely bude tak sedmnáct a půl. Mix punku, garáže, Kalifornie, frackovitosti a zároveň na jejich věk překvapivě slušné instrumentální zručnosti. Jestli jste je ještě neviděli, zamilujete si je. Možná i naskáčou do řeky, kdo ví. Vlivy přes Descendents až po Fidlar. Proč kurva ne?! 

https://theoxx.bandcamp.com/

_____________________________________
Dj Vegy

Say no more. Každý zná Vegyho, ne? Jeho pouštěcí eskapády, mash-upy Hanson s Eminemem a jiná zvěrstva, vás pobaví před a po až do konce. Volovina na entou. Pak ten ponton odkotvíme a dáme si noční vyhlídkovou po Vltavě. 

Letní Praha není jenom Náplavka! 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.