Share |

Custo Barcelona představuje modely na jaro 2012

foto Custo Barcelona

 
 
Custo Barcelona představila novou kolekci (jaro-léto 2012) s názvem “TRIPOLAR“ na přehlídce na New York Fashion Weeku.
Oděvy rozděleny do tří skupin:
První skupina s názvem DUAL navrhuje nenucený, přirozený vzhled, vhodný jak pro muže, tak i pro ženy a dominuje současnou grafikou. Druhá skupina představovaná jako KALEIDOSCOPIO, je kolekce složena z mikro-kousků různých materiálů, sestavených k vytvoření geometrického univerza inspirovaného kaleidoskopem.
Třetí a poslední skupina se jmenuje MÍRAME, a zahrnuje večerní a příležitostné oblečení. To zahrnuje kousky grafiky inspirované vesmírem ženské módy, vytvořený za pomocí 3-D techniky. Nejvýznamnější oděvy jsou dlouhé a krátké šaty, šortky, topy a plavky, které jsou vyrobeny z hedvábí a lnu v kombinaci s nylonem, acetátovým hedvábím a ruční prací. To vše je potřeba k dosažení fascinujících 3-D efektů.
Custo Dalmau zkrátka nasadil značce nový rozměr, kterým oslnil v New Yorku, a kterého se zúčastnilo více než 900 hostů a fanoušků značky. Mezi hosty se objevila i taková jména jako např. Matthew Settle ze seriálu Gossip Girl (Super drbna), Carrie Preston z True Blood (Pravá krev), Jay Alexander z America’s Next Top Model a španělská topmodelka Almudena Fernández.
Poprvé bylo možné sledovat molo v přímém přenosu na Facebooku a tak byli stoupenci značky Custo schopni sdílet on-line všechny podrobnosti týkající se: kostýmů, make-upu a účesů a mohli si užít finální přípravy v zákulisí.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.