Share |

Crumpler nejsou jen tašky. Přesvědčte se v nadupaném kamenném obchodě.

Práce. Škola. Zábava. Přátelé. Cestování. Naše záliby. My - náš svět! To s sebou nese plno funkčních věcí, které k takovému žití a bytí potřebujeme. Foťáky, mobilní telefony, tablety, notebooky, knihy, diáře, osobní věcičky, peněženky a plno jiných denních potřebností, které u sebe nosíme, abychom to byli pořád my a náš svět! Kam to všechno dát? Nejideálnějším řešením je brašna, taška, batoh nebo kabelka. Taková, co má šmrnc, je svá, jedinečná a zároveň bytelná a vydrží to, co si snad ani nemyslíme, že vydrží, což dokáže jenom čas a „nápor“, jaký jí v běžném městském životě budeme nakládat…
 
Všechny tyto vlastnosti naleznete v australské značce Crumpler. A pozor Crumpler, to nejsou jen tašky pro notebooky. Naopak!
 
Přesvědčit se o tom můžete v obchodě v centru Prahy, kde najdete jen a jen značku Crumpler. Produktová nabídka je velice pestrá, a to jak pro studenty, tak pro dospělé, ale i pro děti. Objevíte zde různě barevná pouzdra, brašny a batohy pro notebooky, obalová příslušenství pro tablety nebo pouzdra pro mobilní telefony. Milovníci Apple zajásají, neboť Crumpler vyrábí i výrobky pro produkty této kultovní značky. Vášniví fotografové si zde mohou pořídit pouzdra pro kompakty všech velikostí, brašny a batohy pro zrcadlovky. Vychytávkou pro náročnější jsou pak fotobrašny s oddělením pro tablet a fotobatohy s přihrádkou pro notebook. Na své si ale přijdou i slečny, ženy a dívky, které si zde budou moci nekonečně dlouho vybírat nejrůznější kabelky a další drobnosti, například peněženky.
 
V Crumpler obchodě naleznete nejen modely z aktuální nabídky, ale i modely ze starších oblíbených kolekcí a exkluzivní "kusovky". Nakupovat můžete i online na www.crumpl.cz.
 
Tomu, kdo zná a používá značku Crumpler, o kvalitě těchto výrobků není třeba nic dokazovat… Pro ty, kdo se rozhodují, zda se začít kamarádit se značkou dětského obrázku rozevlátého panáčka, můžeme jen dodat, že například výrobní proces jednoho kusu fotobrašny, na který je potřeba sešít 175 jednotlivých dílů, trvá přibližně 6,5 hodiny. K používaným argumentům pak patří hesla jako vysoká kvalita výrobků, 30letá záruka na výrobní a materiálové vady, atraktivní nadčasový design, vysoká užitná hodnota, komfortní užívání, víceúčelovost produktů.
 
Více informací na webu www.crumpl.cz nebo v kamenné prodejně na adrese Mikulandská 2, Praha 1. Telefon: 777 042 129. E-mail: info@crumpl.cz FB profil: https://www.facebook.com/pages/Crumpler-Praha/162618877342
 
Vánoční otevírací dobu najdete zde.
Otevřeno je každý den!
 
- - -
 
Značka Crumpler
Značka Crumpler se zrodila v Australském Melbourne v roce 1995. Její zakladatel Stuart Crumpler, použil jako logo pro svou novou značku dětský obrázek rozevlátého panáčka, aniž asi tušil, jakou oblibu v budoucnosti získá. Zpočátku se výroba zaměřovala pouze na originální messenger brašny pro kurýry. Postupem času se výroba rozšířila o foto brašny a příslušenství pro IT techniku.  V Evropě se Crumpler objevil v roce 1998 v sousedním Německu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.