Share |

Coworking Paper Hub získal Cenu veřejnosti v soutěži Zasedačka roku 2015!

foto: Zasedačka roku 2015

Ano, ten prostor, který otevřel v listopadu 2014 a protože zakladatelé Paralelní Polis neměli na pořádný kancelářský nábytek, vybrali z nouze papírový a mazaně mu dali jméno Paper Hub.
 
Když organizátoři Zasedačky roku lákali v létě 2015 k účasti v této prestižní soutěži o nejatraktivnější pracovní prostředí v České republice, s úsměvem jsme Paper Hub odpovídal “možná, jednou… kdyžtak se ozveme”. V té době měl čerstvou a vykulenou managerku, která víc řešila matrixový shluk nečitelných kódů v bitcoinovém účetnictví a upadlé kliky na dveřích než účast v soutěži, kam se hlásí desítky vystajlovaných a designem nabitých firem… nakonec ale chytli příležitost za pačesy a přihlášku za pět minut dvanáct poslali!
 
Na podzim vyhlásila porota 33 finalistů z 81 zúčastněných firem a náš Hub mezi nimi – tehdy jsme pochopili, že jde do tuhého. Opřeli jsme se do práce, spravili kliky, zapracovali na bitcoinové osvětě a s úžasem vítali stále nové nadšené coworkery.
 
25. února 2016 v nabitém hi-tech sále Microsoftu si "Paper Hubisti" s každou vyhlašovanou cenou odborné poroty (jež vybrala opravdu vymazlené kanceláře!),  říkali “co tady proboha děláme… ale co, vlastně to byl jen takový hec, zkouška a není důležité vyhrát, ale zúčastnit se”. A pak to oznámili. Ve veřejném hlasování PAPER HUB porazil zbylých 80 firem a získal Cenu veřejnosti?!
 
Zeptali jsme se PAPER HUB, proč do soutěže šli?!

"Překvapilo nas milé "naléhání" organizátorů, že jsou naše prostory jedinečné a že na to máme. A že by mezi účastníky rádi viděli také zástupce coworkingu alias sdílené kanceláře. Takže jsme je vlastně nechtěli zklamat.

Hlavním důvodem byl ale zmíněný "hec" - ze začátku fungování Hubu to byl opravdu punk, ať v zařízení, organizaci nebo procesech. A vidina toho, že s ním veřejně vyjdeme na světlo a uděláme si ostudu, byla dobrou motivaci k rychlému zlepšení a nakopnutí do práce," říká Iva Dubská.

Za celou redakci Protišedi, gratulujeme!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.