Share |

COS novinky: limitovaná kolekce a kniha Creating with Shapes

COS s radostí oznámil vydání své první knihy o designu Creating with Shapes (Tvoříme pomocí tvarů), kterou napsala Usha Doshi, přednášející na univerzitě Royal College of Art a dlouhodobá spolupracovnice značky COS. Na oslavu vydání knihy Creating with Shapes připravila značka COS s použitím inovativních technik a postupů popsaných v této knize limitovanou kolekci jedenácti kusů dámského oblečení.

 
Jako návrhářka a odbornice zabývající se více než dvacet let přípravou krejčovských střihů přišla Usha s koncepcí své metody, když doma pozorovala vnoučata, jak si hrají s látkou. Když děti vystřihovaly jednoduché geometrické tvary z látky, kterou jim dala, uvědomila si, že tyto tvary je možné použít k vytvoření propracovaných záhybů, řasení a skladů bez toho, aby bylo potřeba nadměrné množství látky nebo složité záševky a švy. Usha toto prosté zjištění rozvinula v novátorské kreativní řešení a po desetiletí spolupracovala s návrháři, aby jejich nápady přivedla k životu. Prostřednictvím nové knihy se chce o své poznatky podělit s kreativními lidmi po celém světě a napříč všemi obory.
 
Kolekce Creating with Shapes byla navržena s použitím Ushiny metody a obsahuje řadu ženských oděvů v paletě decentní tmavě modré, béžové a bílé. 
Na trhu od  20. října - k dispozici v pražském obchodě COS i na cosstores.com. Knihu Creating with Shapes je možné zakoupit ve vybraných obchodech COS a v knihkupectvích.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.