Share |

CONVERSE OSLAVUJE KREATIVITU A SEBEVYJÁDŘENÍ SVÝCH FANOUŠKŮ GLOBÁLNÍ KAMPANÍ MADE BY YOU

Kampaň představuje Converse Chuck Taylor All Star portréty napříč generacemi po celém světě

Converse přichází s celosvětovou kampaní "Made by you" oslavující fanoušky značky, kteří téměř 100 let vyjadřují sami sebe a svou kreativitu v Chuck Taylor All Star teniskách. Pro kampaň jaro 2015 Converse prohledal celý svět, aby shromáždil milované a  osobité Chuck Taylor All Star tenisky, z nichž každá vypráví příběh přeměny prázdného plátna na autoportrét jejich vlastníka.
 
“ ‚Made by you vychází z jednoduché lidské pravdy - my všichni na tomto světě chceme být svým vlastním pravým, autentickým já," řekl Ian Stewart, viceprezident globálního marketingu. "Fanoušci Chuck Taylor jsou ti, kteří učinili Chuck Taylor kultovním symbolem tvůího sebevyjádření. Je na čase, abychom oslavili je."
"Made by you" je celosvětová oslava vyzdvihující Converse Chuck Taylor All Star, jediné tenisky definované těmi, kdo je nosí. Converse je kurátorem sbírky Chuck Taylor All Star portrétů představujících rozmanitost a sebevyjádření nositelů tenisek Chuck Taylor All Star - od hudebníků k umělcům, od skateboardistů k návrhářům, od známých k neznámým. Jejich portréty nabízejí současný pohled do jejich unikátních světů.
Portréty shromážděné od mezinárodních ikon jako Patti Smith, Andy Warhol, Futura, Jefferson Hack, Sayo Yoshida, Kate Lanphear a Glenn O'Brien se představí po boku obrazů „neznámých“ Chuck Taylor All Star nositelů a budou použity v celosvětových výstavách, které z ulic New Yorku, Šanghaje nebo Ria zamíří do uměleckých galerií. Kampaň "Made by you" se snaží upozornit na ducha místních komunit a subkultur prostřednictvím lokálních portrétních výstav oslavujících rozmanitost a sebevyjádření.
 
Od svého debutu v roce 1917 se Chuck Taylor All Star staly nejvíce legendárními a kultovními teniskami na světě. Fanoušci, umělci a hudebníci si osvojili Chuck Taylor All Star jako rebelský symbol kreativity. "Made by you" nejen oslavuje osoby, kteří činí z tenisek Chuck Taylor All Star více než tenisky.
 
"Made by you" je celosvětová kampaň zahrnující aktivity v ulicích, obchodech, on-line a činnosti na sociálních médiích, včetně zahajujících výstav v New Yorku, Londýně, Pekingu a Mexico City, stejně jako možnost účastnit se mnoha pop-up portrétních studií v Converse obchodech a akcích po celém světě.
 
Pro vice informací navštivte: http://conversecz.com/#/5767
 
 
O Converse
Converse Inc. se sídlem v North Andoveru v Massachusetts je dceřinou spole
ností firmy Nike, Inc. Založená v roce 1908, zna
ka Converse si vydobyla reputaci “America’s Original Sports Company”™ a je spojována s bohatou tradicí a legendárními botami jako jsou Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell®. Dnes Converse nabízí různorodé portfolio zahrnující pánskou, dámskou i dětskou obuv, oděvy a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány ve více než 160 zemích a přes 67 vlastních prodejních místech v USA. Pro více informací navštivte Converse na webu www.conversecz.com.

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.